Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji ste vi bolesnici momak igra bolje nego pola u a reprezentaciji.a nije mu babo platio jer nema babe zato nepricajte gluposti budite sretni da jedva ceka da igra za bosnu a ne ko ovi srbi gudelj nece pa odu za srbiju ili sto odu za hrvate da igraju
hvala Jagodicu i hvala Jahi a najvise hvala Babi ....... sto potplati !!!
Ne kaže se Vitessea već Viteza :p
pravo bosansko ime a tek prezime i kako kolega rece clanak "milja"
NAJBOLJI KLADIONIČARI!! PROFITABILNA i jedinstvena metoda klađenja!! NE dojavama i prevarama, samo poštenje i rad!!! Mjesečna zarada preko 1000 eura!!! Uvjerite se i sami: http://rentabilnost.blogspot.com/ =Na stranici vam je i mail pa ih možete kontaktirati za dobivanje listića!!
Plaćen članak 1 000 000 % .
Koliko kosta jedan clanak imam jednog dijasporca za reklamirat
Sto vise, to bolje.
Ha ja,dok mladi Halilovic ima 18 i nada se nastupu za prvi tim Barselone,ovaj nas sa 20 godina se nada nastupu za prvi tim holandskog giganta Vitessea...a Susic veli da mu ne treba Halilovic jer je decko premlad...bitno je da nije premlad za barsu i hrvate,al opet 'ta ce oni 'ta oni znaju!
sarane ti si meni car :D
vi stvarno mislite da bi alen ikada zaigrao za bih hahhahhahahahahahhahahhhahahahahahha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)