Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kukuruz liga
slazem se...ne razumijem kako ovi neki mogu da prate nasu ligu...s njima nesto nije u redu...
sta ces mazohisti...
ja sam do 16-17 te godine bio redovan na ovakvim manifestacijama ali nakon toga.. nebi da vrijeđam al mi stvarno nije jasno ko može ovo gledati, mislim na našu ligu kompletno ne samo derbi. Priznajem da i danas odem na Evropske utakmice Sarajeva ali gledati fildžan ligu.
ma ne mogu ljudi da uvezu 3 dodavanja...eto prati molim te...znaci samo nabijaju loptu da nije na njihovoj polovini ili je sutnu u aut...i citavu utakmicu samo to gledas...i jos su to nazvali "premier liga"...sramota!!!
...a o nekoj uigranoj akciji da ne govorimo...to je naucna fantastika...
aj tinks Sarajevo is beter first half,end ivica osim is beter sekond half....sve u svemu da nema slagiranog strumfovi bi bili u rangu k u r c a
za vasu informaciju u njemackoj su pravil spisak top20 gradski derbija i derbi sarjvo - zeljo spada u tih top20
taj sto je pravio spisak hitno treba na lijecenje...mozda je opasan po okolinu...
Tuga i čemer,jadno je to sto smo mi "prisiljeni" da ovo gledamo kao nesto najvece fudbalsko u nasoj drzavi.Mislim derbi izmedju Sarajeva i Zeljeznicara ima tradiciju i ime,ali ovo danas je tuga.Nadam se boljoj buducnosti za nas fudbal.Sto se tice navijaca obje strane su bile na nivou.
Jeb0te taj nivo kad zapale stadion, i naprave prekid pa utakmica traje 2 sata ! Da ne spominjem navijanje jbt, po sata jedni drugima dobacuju da puse ***, tacno odmoris oci kad gledas BVB navijace il one iz Turske..
Evo zasto se izbjegavaju stadioni. Stadioni kao shupe a fudbal ispod nule.
koji jad od derbija
Svaki kontakt Sarajeva je faul, a Željevci za haga a faula nema ;)
MANIJACI DA VAM JAVIM DA SE NISTA NISTE CULI NE GLEDAJTE SNIMAK KAD DODJETE KUCI!!
gooooooooooooooool goooooooooooool goooooooooool albiol 1:0 za bolje :)
goooooooooooooooooool gooooooool goooool 1:1 santa cruz
pih odbrani lik penal penaldu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ako treneri nisu mijenjali nista, vi ste mogli promijeniti sliku ovog velikana bosanskohercegovackog fudbala
ja ciganluka majko mila...na zemaljskoj kugli ne postoji mjesto osim "sehera" Sarajeva na kome se jos uvjek unosi i baca pirotehnika na stadion.
Ma ovo je smijesno, ovo je na razini seoskog turnira nidje veze........pa na terenu nema ni f od fudbalera...smijesno stvarno
Ako neko moze ,,,ovo ,,,nazvat derby svaka mu cast,jaddddddd
SARAJEVOOOOOOOOOOOOOOOO
SARAJEVOOOOOOOOOOOOOOOO