Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što je najgore, još oni ne kontaju gdje su pogriješili :D Ono istraživanje o neinteligentnim kao da su vršili u redakciji klixa :D :D :D
Ahahahha koji debili, nit je ovaj Belgijski, nit je Torshavn gObraltarski !?!?!? OMG
Čuj belgijski Lincoln hahaha (Lincoln je sa Gibraltara) a HB Torshavn nije ni iz Gibraltara niti iz Belgije već sa Farskih Ostrva ---------------------------------------------------------------------------------------- Dobar Vam taj novi gl.urednik klix-a uništi Vas lik kako je došao SRAMOTA!
I otkud Belgija u priči, sunce vam diletantsko? Jooooj ja šabana braćo mila....
Hahahahaha. Ja 20 minuta sebi nisam mogao doći.
Gdje dođe Gobraltar? Jel odmah pored Bonovića?
"Večeras će belgijski Lincoln u prvoj utakmici 1. pretkola Lige prvaka ugostiti HB Torshavn, ekipu s Gobraltara." valjda obrnuto?? i nije GOBRALTAR, već GIBRALTAR..
Nije ni obrnuto, opet su fulali :-D Naši novinari, debakl...
katastrofa