Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
komentar
komentar
jebo vas vas sit, 3 dana proslo od tekme, a na mapi nema izjava igraca il trenera, azurni ste pravo
nek smo im ocitali bukvicu!!! 6 bodova ako Bog da iz prva dva kola uzimamo!!!!!!!!!!
eh moj komentar za utakmicu francuska:BiH : ja sam znao da bosna nece izgubiti i nije cudo sto su pobjedili... nema vise Desailly nema zidane nema lizarazu pa skim franzusma jos da igra a oni drugi misle da su najbolji na svijetu al bosna je puno jaca od francuza i nek su nerjeseno igrali i svaka cast kenanu...
Kranjčar zatekao Tomasa sa NN licem Selektor hrvatske fudbalske reprezentacije, Zlatko Kranjčar, udaljio je sa priprema ekipe, u Čatežu, Stjepana Tomasa, jer ga je u utorak uveče zatekao u sobi sa nepoznatim muškarcem, piše zagrebački Jutarnji list. "Tomas je iza 23:30 zatečen u sobi s nama nepoznatom osobom, kojoj nije mesto u sobi našeg reprezentativca. Time je prekršio kodeks ponašanja i povredio hijerarhiju u reprezentaciji." - izjavio je Kranjčar za Jutarnji list i dodao: "Nakon što sam s njim ujutro razgovarao dobio je otkaz. Nije se izvinio, mirno je primio moju odluku, kao da je i bio spreman na nju." Kranjčar je dodao kako je prerano reći je li Tomas otpisan i za sledeća okupljanja reprezentacije, a Hrvatski nogometni savez najavio je i mogućnost novčane kazne za Tomasa.
Svaka cast!! Samo da igramo ovako i protiv Spanije i SCG i eto nas na Svjatskom!!!!!!!!
TO!!!!!!!!!!BRAVOOOO!!!SAMO NAPRIJED da pokažemo srbima!!!!!!HAJMO BOSNO,BOSNO,BOSNO,HAJMO HERCEGOVINO......
'. `. \ \ _ ', _,.-' \ ,` ,.'` ,` `, _,- ,.'`` / \ - | | ,' | / / ', / ` ,-' \ | -,, `, ' ', ` \ \ \ | `
evo link sejo: http://sport.cile.at/video/
gdje mogu vidjeti golove sa francuskom na internetu ???
BRAVO BOSNA...!!!!!!A KUCKA BRENA nece pjevati u Tuzli,pa daj tuzlaci mamu joj hinjsku-NEDAJTE!!!!
U prvoj prijateljskoj utakmici protiv bivših svjetskih i evropskih prvaka reprezentacije Francuske naši reprezentativci su ostvarili odličan rezultat i ostali neporaženi. Sinoć je nogometna reprezentacija BiH na stadionu u Rennesu odigrala prijateljski susret protiv bivših evropskih i svjetskih prvaka Francuske rezultatom 1:1. Susret je počeo loše za našu reprezentaciju jer su Francuzi već u 7. minuti golom Luyindule došli u vodstvo. U 18. minuti Saša Papac je igranjem rukom u svom šesnestercu pružio priliku Francuzima da povećaju vodstvo, ali je golman Kenan Hasagić odličnom intervencijom zaustavio udarac Henryja s bijele tačke. Nakon toga naši reprezentativci uspijevaju uspostaviti igru i iz odlično izrađene akcije golom Grlića doći do poravnanja rezultata. Rezultat se do kraja susreta nije mijenjao, a selektor Blaž Slišković može biti zadovoljan igrom svojih izabranika prije početka kvalifikacijskih susreta za Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj 2006.
Gledajte LEPA SELA LEPO GORE
RUTO JEBEM LI TI MILU MAJKU DJE SI BIO U RATI PICKA TI MATERINA !!!!!! Allah je jedan !!!!!!