Repriza finala od prije četiri godine
0
New York Giantsi ponovo savladali Patriotse u Super Bowlu
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja gledao na ESPN sinoc cijelu tekmu. Mogu reci da je bilo interesantno gledati jedno ovakvo finale.
I ja sam gledao preko ESPN-a. Isplatilo se gledanje rano ujutro. Utakmica vrijedna finala, neizvjesno do zadnje sekunde. Patriotsi bi pobijedili da su imali bolje hvatače u ekipi, mislim da im je 2-3 puta lopta ispadala iz ruku.
Hrvati imaju ligu sa 4 kluba a Srbi imaju 3 lige http://www.saaf.rs/
Znaju li ovi pljuvaci da se americki fudbal igra i u Sarajevu?
Kakvi Dolphinsi, Jetsi vas mlate ko mlade majmune, a playoff vam naučna fantastika, čak su i Billsi završili isped vas :D
MIAMI DOLPHINS!!!!!!!!!!!!
Licno sam bio kicker za skolu ali ovaj sport ne obozavam pogotovo one stalne prekide. Njima su reklame naj bitnije. Sve je to biznis
Dolphins ! :)
Strašna utakmica Go Miami Dolpshins !
Ono naguravanje isto ko volovi u Cevljanovicima
Šta radi brat Muslim Ahmad to je nevidjeno XD
Navijao sam za Patriotse, kljuc poraza je definitivno to sto su Giantsi imali duplo vise vremena loptu u svom posjedu, kontrolisali su igru i ogranicili boravak Bradyja na terenu na minimum. Uz jos par neuspjesnih hvatanja bekova Patriotsa i povrijedjenog Gronkowskog (po meni je on drugi najbolji igrac tima) koji je samo statirao na terenu, do pobjede se na zalost nije moglo. Cestitke Giantsima. PS: ne znam zasto oni koji ne vole ovaj sport uopste dolaze na ovaj clanak, ni ja ne idem ostavljati komentare na clanke o npr. odbojci.
i ja pratim NFL , super tekma sinoc
Je li ovo stvarno nekoga interesuje
da baš ne žele imati veze sa svojim porijeklom....zato je sebi David Diehl istetovirao šahovnicu veličine glave osnovca na ruku i zato je sinoć na stadionu slavio s hrvatskom zastavom i šalom Croatie New york! ne kakaj,some
Može li mi neko objasniti šta je poenta u ovom sportu? Vidim sinoć prekidi svakih pet sekundi, oni se naguravaju na terenu, trče bezveze i sl.
Šta je čobane, pušara opet pa se malo nervozno, davno je bila 2004. prije Tomice nikad niste osvojili ništa, a sad kad je on ispuh\'o opet ćorak, ništa nećete osvojit u narednih 50 godina, već su vas Jetsi počeli mlatit, a još malo će i Billsi sa vama igrat\' ringe ringe raja. A to za pravila tebi na čast :) P.S. Are you watching Boston?