Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
plivac mošnjački ljubomoran što su Hercegovci pobjedili mošnjake? ma nije tii to velik bed! Hercegovina ipak ima i more tako da može više i vježbat... da ja živim u Sarajevu nebi ni ja učio u onom bazenu,si vidio kako je voda skoro pa zelena
A ti si veliki poznavalac vaterpola, kao što si i gledao utakmice u Neumu pa si dao svoj stručni komentar.
Kako sam se ismijao. BiH velika vaterpolo sila,samo im svima u timu treba lopta da se ne udave.
J.e.b.e.m vas retardirane vaterpoliste kad ne mozete pobijediti one LEVATE iz Neuma. Stvarno sramota za Sarajevo. Imate bazen 365 dana u godini i po facebooku se furate da ste neki vaterpolisti i onda vas seljaci uzmu.