Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
primitivni balkanci :D
Braveheart ist ein US-amerikanischer Film aus dem Jahr 1995 mit Mel Gibson in der Hauptrolle als William Wallace.
HVO pisi na svom Bosanskom :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Covjek krvari..ostali slikaju, smjeskaju se i uzivaju... Evropa..
@Xabaras7 mora srat da bi se osjećao bolje u vezi crne rupe u kojoj živi.
mnjemu je drago što krvari bit će zvijezda
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pdijelite škotima oružje nek se brane od ove engleske gamadi
Cuj oni se tuku i još krv... Pa zar to ima kod njih? Zar mi na balkanu ovdje nismo jedni obični seljaci i primitivci?? Oni su za nas gospoda?? Kod nas se veca hajka digne kad se baklja zapali.
Hehe pravi Englezi, ovaj ko da je William Wallace posle bitke "FREEEEDOM!!!", a metar od njega fini čova gleda utakmicu i tapše rukama:)
Rucni rad.. opustena atmosfera.. Lola opusteno pozira krvavog lica .... op op :D
Nisam znao do sada da ima srba i tamo kod njiha.
free, free Scotland
Et, uredjena zemlja a opet neredi. ni nije cudo kada se kod nas takvo sto desi.
Kad se samo sjetim Francuske kad Rusi ganjaju Engleze... sve sami huligani na svom terenu, kad nema konkurencije onda malo izmedju sebe .
glup si ti kakvi rusi hahahahaha
Bitno je napomenuti zašto su se Rusi umiješali. Naime Englezi su bacili krmeću glavušu u avliju jedne od marsejskih džamija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Germani ili ti anglosaksonci ... Pirgava fašistička govna !
mislim da je fudbal direktno zasluzan sto se smanjio broj ratova u svijetu. ovako se "ratuje" i "osvaja" samo na terenu gdje se izbaci visak hormona i smire strasti. dugo nam zivio fudbal!
oni su izmislili huliganstvo
Bregzit je za sve kriv.
Srbi su krivi.
@VojvodaMujo Uzimate si preveliki teret. Pleća junačka. Izdržo je Mujo i gore.
Ne raspravljaj se s njim nabodi gaaaaaa ,nabodigaaaaaa !!!
kako ono kazu primjer gasenja nereda i stop huliganima u Engleskoj Margaret Thatcher,je ali u Tadzkistanu.I sad svako kolo u svim engleskim ligama bude preko 500 uhicenih,neredi na svim stadionima,cak u zadnje vrijeme i bakljade.
Braveheart ist ein US-amerikanischer Film aus dem Jahr 1995 mit Mel Gibson in der Hauptrolle als William Wallace. hehheh... :)))