Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro je. nek nije niko nastrado.
Nezapamcen uspjeh naseg Fazlije, svaka cast, ovo-ono, tam\'-vam\'. Nego, Nedzade, vrijeme ti je da se ostavis toga. Ozbiljno.
Moze vas biti sram da tako gadite covjeka!!! Bar je uporan i predstavlja Bosnu. A gdje ste vi? Najlakse je nekoga kritikovati. Pa sta da nije imao dobre rezultate. Umjesto da se vise truda ulozi da se poboljsa situacija za treniranje! Ovome covjeku bih trebalo stavit zlatnu medalju oko vrata uz Bosansku himnu i docekat ga kao heroja!!!
nemoj te me zvat na svadbu da pucam pobicu vam goste
nemoj te me zvat na svadbu da pucam pobicu vam goste
@zlocesta - nisu me zanimali mekicevi rezultati, imam google i nisam analfabet, znam procitati ali malo je nesportski pustiti da se komentarisu nastupi svih olimpijaca a njegov sveti nastup blokirati za komentare... cega se to boji? ko god da stoji iza toga, ocigledno ima pune dzepove oraha... al ni to nije nista novo...
LEZI PUCA FAZLIJA HAHAHAH
Samo hrabro Fazla, 4 godine su jos pred tobom do sljedecih OI, ti ces tada imati 48 god. i biti iskusniji za 6 olimpijada. Znaćeš ti kako treba izlobirati još jednu pozivnu kartu za Rio 2016 g. normu nek ispunjava ko mora, ti možeš i onako. Nemoj se osvrćati puno na komentare, omladina ko omladina i oni bi da prođu svijeta al\' ne može to svako. Ipak si ti naša nada bh - sporta. Sad ponovo u obilazak institucija i fabrika i kukaj kako nemaš iz čega pucati i putovati a Rio se priblizava. Mlađi nek cekaju, nek se strpe doće i njihovih 5 min. Ko čeka - dočeka.
@zlocesta Prelijepo zaista, pozdravi rodjaka kad ga vidis. Nego kad te vec krenulo pa pises romane, kako si je uspio citirati i kenjat toliko a da potpuno zaobices osnovno pitanje? Sto se clanak Svetog Amela od Bosne ne moze komentarisati?
Iako sam tuzan zbog mekicevog ispadanja, mekic je evropski prvak u dzudu iz 2011. (ali pravo evropsko prvenstvo, ne kao takmicenja koja izmisljaju ovi nasi). Ispao je u prvom krugu na Olimpijadi od bivseg svjetskog prvaka koji je na kraju dosao do polufinala (s obzirom na repasaz, znaci da je medju 5-6 zavrsio). Kako god, uz malo srece mekic je mogao proci bolje jer je realno u svjetskom vrhu u svom sportu. Tamo ucestvuju 32 najbolji od dzudista na svijetu, a ovdje ko god se prijavi (B norma je katastrofa), tako da teoretski moglo bi se prijavit stotine za streljastvo, al nece niko da ide turisticki osim fazlije i ovih bolida iza njega. Zato mislim da mekica ne treba pljuvati, to je jedini pojedinac u BIH sa ozbiljnim rezultatom u svom sportu u zadnjih 10 godina (i to 2011.) I Fazlija je bio dobar prije 10-15 godina.
sad razumijem sto je cio grad bio ustakljen nakon rata a komsicev neboder nije... fazlija malo vjezbo gadzanje i spremo se za olimipijadu hahahah
a da mi je samo znati kakve li to stele mekic ima pa njegov clanak nije moguce komentarisati... fazla jarane sljedeci put kad se krenes brukati nadji sebi kakvu vezicu da nam onemoguce komentare ;)
Nosiš zastavu na zatvaranju... jednoglasna odluka
Lovacko drustvo \"Srndac\" se ovim povodom ograduje od takmicara Fazle zbog zavidno slabog rezultata
Da me sad osude na strijeljanje, molio bih Boga da puca Fazlija !
Za nas vrijedi olimpijska vazno je ucestvovati.......zato ove hairlije poslije OI odu u politiku i tu se \"kvalifikuju\"
Cuj da trenira on nekoga... e bas me zanima sta bi taj pacijent za par godina pogodio! Mozda da gadja u olimpijski bazen pa bi mozda i pogodio ponesto...