Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav god uspjeh da su postigli trebamo biti ponosni na njih. Fazli svaka čast, a vi koji ostavljate ovako morbidne komentare i dalje se ugledajte na hrvate i srbe. Nije ni čudo što živimo u ovakoj državi a i što nam je sport ovakav. Još jednom svim sportistma želim puno sreće u daljem natjecanju. Samo naprijed. Volim vas punoooooo :)
Nema veze Fazlija mi pravi sinovi Fatiha, Isa bega, Husref bega i Alije Izetbegovica te volimo vise pa neka si i zadnji a ove balije, prodane duse i izdajnici neka gledaju Jelene(zena a pit bul), Ane, Novake...samo gledaju sta je U Srbiji pa nije cudo ako dozivimo i hiljadu i 12 genocida...
Ko je pustio ovog coru na olimpijadu. Pa on ne vidi ni prst pred nosom.
E nek je on nabio sesir na glavu. Ma boli ga kurac, od Olimpijade do Olimpijade, dnevnice, putovanja, rezultat nije vazan, vazno je ucestvovati. Kakvi politicari takvi i olimpijci. Kurac moj olimpijci. Kurac palac.
Tokom parade nacija, moglo se vidjeti da je olimpijska BiH poslala svega 5-6 sportista, a susjedna Hrvatska 105. Zaista je zalosno ovo gledati, jer sportisti ocigledno nemaju podrsku drzave. Dovoljno je vidjeti na koji nacin Fudbalski Savez opstaje... Vrhunac farse je Silajdziceva posjeta Pekingu; vazno je da se on uvalio medju tih par sportista, a njegov kabinet do sada nista nije ucinio da se poboljsa status. Inace je kod nas oduvijek izostajala podrska drzave, za razliku od Hrvatske i Srbije, a to se vidi i po rezultatima. Dok se kod njih djeca poticu da se bave sportom jos od ranih godina, kod nas se jako malo na tome radi. U vecini slucajeva, treninzi i oprema ovise o podrsci roditelja. Rat je zavrsen vec 13 godina, a para za sport se uvijek moze naci, samo sto vecin atoga zavrsi u necijim dzepovima. A ljudi nek\' i dalje glasaju za nesposobne nacionaliste i nek\' jebu i grebu sto im je tako kako im je.
ma bitno je da je silajdzic bio tamo i ostali momci iz predsednistva a nase sportiste ko sljivi bas me zanima kakva mi je korist od njeg tamo boljej bilo da je poslao jos nekog takmicara a za nedžada neznam kolko je bilo takmicara mozdaj 35 od 36
kakva zemlja, takav sport... zalosno
ja ne znam što šalju ove jadnike, zar nema neku u ovoj zemlji osim fazlije kretena
Brate lose, prije 4 godine bio 6., sad 35. ... katastrofa... majstore doso je kraj i za tebe!!!!!!
@shacal, tacno ima. Samo oni ne koriste vazdusnu pusku.:))))
Istina je da imamo problema sa zakonom o sportu, ali takodje mi se cini da imamo problem i sa odabirom sportista. Nedzadu bih porucio: Majstore dao si sve od sebe, ali pogledaj oko sebe ima jos strijelaca koji zasluzuju da budu na OI.
CESTITAM ;)
Kako se sportisti tretiraju u našoj zemlji ovo je odličan rezultat. Bravo majstore
haj...neka...i to je bolje nego zadnje...BRAVO FAZLA!