Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto prilike Miletu Ronhilu da pokaže svoj patriotizam,reko je da bi za BIH navijao samo protiv Turske.
ko god pobjedi nasi smo
popusi vlascino
SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU, SVI U TUZLU,
U BiH ljudi toliko dobro zive da ce cijela BiH doci na tekmu! Mislim da ce doci Kaplan i njemu slicni a od cega ce onaj radnik iz Tuzle sto nema 14 mjeseci platu!
SVJETSKA SENZACIJA????? nisam upućen ali ovo je presmiješno koliko se ofirno pokušava stvoriti ko fol neka senzacionalna utakmica od običnog SDA derneka
Kako srbi sada pljuju, a kada srbi velicaju Rusiju kao da im je to drzava, onda je to u redu, a vise je Tusrkoj stalno do BiH nego Rusima do srbije! U ostalom, tko uopce voli srbe?
iz cijele bih, a dezinformacije...
Za koga ce ovi iz RS-a navijat ?
za nas zato oni za bih navijaju samo kad igramo protovi turske:)
fobija_bg
Donji Podlugovi vs Bokavići selo pred nekoliko hiljada navijača :)