Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebaćemo nigeriji mater hrvatsku.
KAKO NA OVIM "HRVATSKO-BOSNJACKIM" PREPUCAVANJIMA "NEMA" CETNIKA, TO JE CUDO? MORA DA IM JE TAKO DOBRO NA MORAVI KISELITI NOGE, DA NEMAJU VREMENA SE PRIKLJUCITI NECEMU STO SIGURNO NE BI MOGLI ODOLITI, ILI SU MOZDA I "HRVATI I BOSNJACI" ZAPRAVO CETNICI KOJI SE PREUCAVAJU MEDJUSOBOM?
A, zlo mi je od Amre i Merime !
Sto?
Bgt, jel' se ti zafrkavas ? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
www.nebitno.net
www.nebitno.net
Putuje dzekina sesta, a ona se isto dzeko.
Oni lete, ne putuju.
.................║\. .................║▒\. .................║▒▒\......... ..........I .................║░▒║......... ........am .................║░▒║......... ........an .................║░▒║......... ....... Bosniak .................║░▒║......... ........and .................║░▒║......... ........I .................║░▒║......... ........am .................║░▒║......... ........very .................║░▒║......... ........proud .................║░▒║ .................║░▒║ .................║░▒║ .................║░▒║ .................║░▒║ .................║░▒║ .................║░▒║ .................║░▒║ .................║░▒║ .................║░▒║ .................║░▒║ .................║░▒║ .................║░▒║ ............▓▓▓▓▓▓▓ ..................]█▓[ ..................]█▓[ ..................]█▓[ ..................]█▓[ ..................]█▓[ ..................]█▓[ Tijelo ZEMLJI - Dusa BOGU - Srce BOSNI
...pamet?
Kao i dzekina sestra. pa i ona je dzeko.
Mnogo si dosadan sa svojim komentarima.
Zavidis mi na pameti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
KAKO NA OVIM "HRVATSKO-BOSNJACKIM" PREPUCAVANJIMA NEMA SRBA, TO JE CUDO? MORA DA IM JE TAKO DOBRO NA MORAVI KISELITI NOGE, DA NEMAJU VREMENA SE PRIKLJUCITI NECEMU STO SIGURNO NE BI MOGLI ODOLITI, ILI SU MOZDA I "HRVATI I BOSNJACI" ZAPRAVO SRBI?
OJJJJJ CETNICI, JE LI SE JOS UVIJEK DRZITE ZA VRHOVE OD OPANAKA DOK SERETE PO VUKOJEBINAMA?
Nas I Turaka, 85 miliona.. :D
Ma ja ovo su isti oni sto su pobjegi prvim letom za Njemacku ili koju vec zemlju 92ge?
EVO AMRE!!!! NAPOKON!!!! sad ne znam sta da radim....sad cu se usrati....a vidim tu je i babo kabadahija...a vidim kraj bus-a i grupa bh huligana...
Svim srcem uz Nigeriju!K.a.rajte poturice'
Gledaj guzonja
PLACI!!!!!!
Normalno da ću plakat kad ja nemam para za Brazila :)
ĐEKO OPLODI ME U PONOĆ
Daće Đeko ćune Šemsi heheheh <3
MAŠALA <3