Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja jesam obećao da ću otići, kao što sam obećao da ti se više neću ni javiti. Pa ću ono što osjećam govoriti ovako javno a ti ako pročitaš, pročitaš. Nemaš prava da se ljutiš jer ti se nisam ni javio, kao što ja nemam snage da te ne volim. Nemam kome da kažem, nemam gdje da napišem, negdje moram pa sam odabrao ovu tri godine staru vijest u nadi da će tu ostati vječno sakriveno.
Jutros je prošlo prvo jutro bez tvog “Dobro jutro, volim te”, i reć ću ti da nije nimalo ugodno. Nehumano je. Nadam se da imaš lijep dan i da uživaš, mada znam da je to daleko od istine. Oprosti što ti je život teži sada ali sve će to proći kada me preboliš.
Pretpostavljam da to neće trajati predugo budući da si imala posla s jednim običnim magaretom. Ja s druge strane, imao sam posla s jednim daleko rijeđim i kompleksnijim stvorom pa će moj žal malo duže i potrajati. Ljubim te, volim te.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Aj da se smjela ugasiti za vrijeme TITE, ruka bi mu bila odsječena. :D
nino, zar je ijekavica u srbiji, materet'
@maajke.mi Ja sam četnikk iz Hercegovine.
...unas ujugi nije bilo taki problema.
Heheh