Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nestvarno je bilo, bez imalo pretjerivanja zasluzio je Skaka i mnogo vise... Covjek je dokazao da moze da se nosi sa bilo kojim projektom i organizacijom i na tome svaka cast!
Vjerujem da su ovo najbolje organizovane igre ikada! Svaka cast Skaki ali i ostalim organizatorima... Vidi se sta se radi srcem!
Stvarno je organizovano na nivou osim par seljaka i zvizdaca. Hvala gradonacelniku na ovom lijepom dogadjaju i nadam se da ce ih biti jos.
Još uvijek gledam slike sa otvaranja, ako se za nesto moze reci da je perfektno i bez mane, onda je to ovo bilo! Skaka svaka cast, nadmašio si i sam sebe!
Ponos sarajevski! Po ko zna koji put opravdao si funkciju koju obavljaš.
Sve je bilo na najvišem mogućem nivou, od najsitnijeg detalja do najvećeg! Ponosni smo na Gradonacelnika Skaku, koji se nesebično predao da bi Sarajevo ponovo bilo centar svijeta!
Nista manje nije gradonacelnik ni zasluzio. Vidjeo se sav njegov trud i zalaganje za ovo sve. Naravno čestitke i svima onima koji su učestvovali u organizaciji. Sarajevo nikada nije poslalo ljepšu sliku. Svaka cast
Skakin osmijeh govori sve, a isti smo i mi osmijeh imali u nedjelju, kada je organizacija nadmašila sva očekivanja. Sarajevo je ponovo doživjelo uspjeh 84 godine. Sve pohvale !
Dobili nagradu za istrajnost u kandidaturi... Niko se ranije nije tako trudio da uzme ovo takmičenje. Inače se mora moliti ko će to uzeti.
Skaki osmijeh kao da je pronasao Gacica, i uzeo 50 milja
Stani ba drugi dan festivala oni dodijeljuju nagrade za uspješnu organizaciju. Joj ublehe majko moja