Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta su mu serijatski zabranili alkohol, vidi ti tih zapadnjaka
Malo je 11 za ubistvo
klix edukacija da za ubistvo konacno mozete uskoro biti na slobodi. boli vas patka
If the glove dont fit you must acquit...OJ Simpson.
Koliko treba paziti kako i šta se piše . Konačno pušten , je li se to navijalo da ubica bude pušten ? Ubica je nešto pozitivno ? treba se ugledati na takve ? Treba očekivati da to ponovo uradi da bi se moglo reći , konačno je ponovo nekoga ubio !? Nije ba za svakoga i da piše ako se nije pravilno školovao. Ono poznato Ubiti, ne pustiti ili Ubiti ne, pustiti. Zarez odlučuje o zivotu ili smrti.
Po njihovim zakonima imas pravo da izadjes nakon pola odlezane kazne, njemu to nisu dozvolili, zato valjda konacno
Najpoznatiji? Zar to nije OJ Simpson . Besplatna informacija .
Malo je dobio godina za ubistvo koje nije ni priznao, ali kad razmislis da je u BiH mogao streljat 20 Bosnjaka za tu kaznu vidis da nema pravde na svijetu.
Je li 11 ili 9 godina? U ovom linku vam piše 9...
Čuj konačno na slobodi, postala vam je praksa da glorifikujete ubice