Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Organizacija jednog ovakvog dogadjaja je za svaku pohvalu. Medjutim, uopste ne razumijem zasto se ogranicava ucesce djeci do 12 g. Na tuzlanskoj biciklijadi ucestvuju i mladja djeca od 12 g (moj sin ima 10. g a vec je ucestvovao na 3 biciklijade bez ikakvih problema). Na prosloj biciklijadi preko 2000 ucesnika. Na ovoj koja se odrzava u nedelju 28.08.2016. u 11h ocekujemo preko 2500 ucesnika.... I jos nesto, zasto biciklijada pocinje u 17h? Zasto nije ranije? U svakom slucaju RESPECT !!
@1 pa nedjelja je u pitanju....
...Giro di Sarajevo... ahahahhahahhahahhahahahhahahahahahhahahhahahahhahahahhahahhahahhahahahhahahahhahahahhhahahahhahahahhahahahhahhhhahahhahahahahahhahahahahhahahahahhahahahhahahhahahahhhahahhahhahahhahahahhahahhahahahahhahahhahahahhahahhhahahahhahhahahahahhahhaha
Da hoće svaki dan biti Giro di Sarajevo...
jedini giro na kojem ucesnisi ne nose kacige. toliko