Komentari (242)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se sjetim da su moje 'Sarajlije' slavile pobjedu Erdogana na izborima u Turskoj sa turskim zastavama po gradu, ovo me nimalo ne cudi ... Nema nama naprijes
@paolodicanio9 nisu Sarajlije nego Turci koji ovdje rade a radi ih preko 10000 ,a na skupu bilo par stotina ljudi..nemoj sirit dezinformacije..dosta ovi lazovi pa treba i odavde lagat!? E.nece da moze..😉😉😉
@TheodorHerzl to su bili Turci koji žive i rade u Mostaru, nemoj zezat, ti očito nisi čito vjest od učiteljice koja je jasno rekla da su to Turci, hahaha.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ne vidim nista sporno u ovome, pa i hrvati u Hercegovini su slavili srebro na svjetskom.
@DEBEOSAMKAOKRMEEE normalno, i što je zanimljivo nisu nam naslovom "sklanjali" identitet kao što vama rade "Na ulicama banjaluke slavilo se slato susjeda" hahaa, vrlo tolerantno od autora, evo ja da BIH osvoji nešto ja bi slavio, kad Hrvatska uzme ja slavim, ništa loše nema u tome, ima samo u Osmanima medju kojima je i autor.
@StarMON Slazem se, isto tako razmisljam. Navijao sam i za Hrvatsku na svjetskom. Mozemo misliti ovako i onako, ali smo realno najblizi jedni drugima. Barem se nadam da vecina tako razmislja.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pa cestitke,ko god da je pobjedio treba cestitati ....pa i slovencima bi cestitali ,sta je cudno ovom nase narodu koji gleda sve kroz prizmu nacionalnosti.
Generalno nije neki odziv. Samo je dobra tema za portale. A svaka cast reprezentaciji, gledo sam vecinu utakmica. Mada sam imao simpatije za Slovence jer su izgarali. Kulturan je to sport i nije za naci komentare.
Dzaba im kada njih originalni Srbi is Srbije zovi Bosanci hahaha
Vidi kerova :))
jesul s traktorima
u krajnjoj liniji,neka se slavi , samo neka je pozitiva, bez veličanja njuški kojejakvih zločinaca i kriminalaca, i vrijeđanja drugih!
Teško bolestan narod ti Bosanski pravoslavci
Pravoslavni i katolički Bošnjaci u ekstazi kompleksa i krize identiteta.
I ja u Aziji slavim kad nasi pobijede, i niko to ne objavljuje.
koji ste vi pacenici:) Srbi su jedan narod ne bitno za Drzavu ili cak Kontinent. Niste vi pobjesnili sto Srbi slave uspjeh Srpskog Sporta,.nego sto slave titulu Evropskog Prvaka
Imaš google maps? Izgubili se ljudi.
Srbi slave pobjedu Srbije i to je kao vijest
E jeste ujebali Dijanu, eno žena ne smije ni susjedima čestitati zlato preko FB.
Pa hvala Bogu, neće slaviti to što je Turska dobacila do osmine finala.
Vidi im voznog parka ko 95g