Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idu sankcije Spaniji od medjunarodnog olimpijskog komiteta.
KOSOVARI NEKA OTVORE POCASNI KONZULAT KATALONIJE, A MOZE I BASKIJE U PRISTINI
ovakvim drzavama bi trebalo biti zabranjeno da organizuju turnire nigdje veze spanija da odlucuje u ime svih drzava
Ispravan potez Spanije! Otimanje tudje teritorije je nedopustivo!
Đikani ne ložite se. Špance zaboli neka stvar za dešavanja na Balkanu, ali se moraju nekako ograditi jer se boje zbog Katalonije i Baskije. 😊
Al zato je mladi kosovar razvalio ► https://www.youtube.com/watch?v=Z0L8V62vgqE U finalu kao u inat Španjolcu zube polomio !!
alo više dosta o Kosovu ja mislim da nijedan njihov portal ne piše o bosni dosta više pun vas je k.
Prvenstvo je u Spaniji, Spanija ih nije priznala i sta je tu onda cudno? Ne znam samo od kakve vaznosti je to za nas u BiH.
U Rusiji može, a u Španiji ne, zanimljivo. Nezavisnost Republike Kosovo je gotova stvar, budimo realni, Albanci neće otići sa Kosova nikad. Proteći će dosta vode Moravom dok se ovakve stvari ne prestanu dešavati, ali albanski ponos je nešto što će izdržati sve nedaće i želim im da istraju, više od pola puta je pređeno!
@BulevarDelija koja formalna pitanja? Zar misliš, da se samo tako može rs otcjepiti od Bosne i Hercegovine?
Uskoro albanska zastava i nema problema
Smeju li pravit orla rukama, makar?