Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je_em im mater cetnicku
E, da je vise ovakvih kao ja i ti...
Mislis zatucanih prostaka koji samo psuju? Kojim je smisao zivota probuditi se, doci na klix, i traziti gdje se ima sta opsovati? Seljaci ste i jedan i drugi.
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
Protjerat govna...ako neces idi preko Drine pa tamo pjevaj!
Bit ce bozije pravde neka se ne brinu.
Nije mi jasno zasto Federacija nema svoju himnu koja para srpske usi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ово је најбољи доказ како се манипулише масама! Прво: господин који је дао изјаву уопште није био на такмичењу; друго: интонирана је прво химна Републике Српске па онда Босне и Херцеговине; треће: "Боже правде" уопште није интонирана; четврто: Бања Лука је у Републици Српској/Босни и Херцеговини; пето: на овим фотографијама нећете видјети заставу Босне и Херцговине јер то не одговара аутору овог чланка и даваоцу изјаве, али хоћете видјети на овој адреси заједно са видео клипом који ће ускоро бити објављен http://www.ss-menerali.org/index.php/otvaranje-boc-2013 шесто; аутор овог чланка је показао велики непрофесионализам јер није провјерио истинитост информације коју је добио; седмо и главно: давалац изјаве не може поднијети чињеницу да је смијењен са мјеста техничког руководиоца Специјалне олимпијаде и ово је његов начин да се свети-користећи дјецу и омладину са посебним потребама за своје личне интересе!
Pa je đeda Abdulaha pit'o Safet jednog dana: ''Što ne baciš đedo onaj vlaški sanduk sa tavana? Ako li ga bacit' nećeš, baciću ga ja što prije! Šta će kuli Fazlagića pravoslavne relikvije?'' ''Ne budali, moj Safete, jer daleko nećeš stići... Znaš li da smo bili Vlasi iz Bileće - Miljanići... Prađed nam se poturčio i prenio sve to 'vamo i od tada na tavanu krijemo ga i čuvamo... No Safete, ako Srbin opet uzme brda ova, ti što prije prihvati se i kandila i krstova! Zaboravi prazne priče i na kulu Fazlagića, pokrsti se pred ikonom u Stojana Miljanića...'' Citajte ovo i obrazujte se malo,onda vam nece trebati nikakve hodze,bilbordi i ostala sranja da vas lazu ko ste...
a ko je pisao ovu bajku,ako je promijenio vjeru zašto nije pobaco vlaške stvari,kaže da je bio vlah - zna se ko su vlasi,preci bosanskih srba,kakav je to čovjek kad je djecu odgojio da kako koja vojska naiđe ona samo mijenjaju kape,vjere,oznake,.ebeš takve ljude,takvi nama bošnjacima netrebaju,džaba ti ga
stoka, kao i kroz historiju sto su bili.
UBI, ZAKOLJI, DA SRBIN NE POSTOJI
Sta mislis drugom neka se vrati tvojoj djeci, a ti da svu srecu svijeta da imas tako pametan.
Nemam djece.........ja ću kroz koju godinu da po nakaradnoj izdrkotini RS ubijam svetosavsku prljavu djecu..............SIEG HEIL izdrkano svetosavlje.........pravac Jasenovac na kolac pa u pretis lonac......SMRT nakaradnoj izdrkotini RS i svakom svetosavskom paščetu koje misli da ta izdrkotina treba da postoji.........
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
http://www.vecernji.hr/vijesti/zeljko-komsic-pokusa-li-se-rs-odcijepiti-bit-ce-rata-clanak-599679
Jadna ova BIH kad su vam najpopularnije teme o zastavama, transparentima, himnama...
A jel neko brani Muslimanima da slusaju himnu kakvu god zele na svojih 23%? Isto tako ne dozvoljavamo tudje uplitanje u Republiku Srpsku i obnovljenu Herceg Bosnu...
koda te negdje propuh dofatijo
koji muslimani,jel iz turske,egipta,amerike,njemačke,nisam znao da muslimani imaju himnu,jel se to uči u vlaškim školama
Srbe na vrbe!
Ja zaista ne vidim sta je ovde cudno... Srpska Republika u kojoj se slusa srpska himna,to samo idiotima i fasistima smeta. Zaista.
Ne interesuje mene Republika Srbija,ja zivim u svojoj republici,Republici Srpskoj. Isto tako se ne mjesam u unutrasnja pitanja Islamistana na 23%. Ok? Ok!
Pa na pasosu izmedju ostalog pise i to da ga izdaje MUP Republike Srpske,meni sasvim dovoljno. A kad nisam raspolozen za plavi pasos takozvane "Bosne i Hercegovine",ja koristim crveni pasos Republike Srbije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pička im materina, ovi šumnjaci iz Šumske su se baš ufurali da su u Srbiji. Treba naparaviti jednu Oluju kao što su Hrvati napravili i sve ih istjerati iz BiH.
Sta mislis drugom neka se vrati tvojoj djeci, a ti da svu srecu svijeta da imas tako pametan.
Pa kad toliko vole Srbiju ne znam sta ce u Bosni... Karta i pravac Srbija.
Svi se nesto znaju bunit samo po novinama da im nesto ne odgovara,trazi svoju himnu ,odjebat vise ovu zajebanciju,napusti i takmicenje i sve ako treba pa bi se upitali oni da li im se isplati kad bi im se doveo u pitanje kredibilitet takmicenja....Ovo se ne odnosi samo na ovaj slucaj vec i na sve ostale.
Vidi samo zastave iznad cisto da se zna gdje su.
IMA I TURSKA ZASTAVA NA ULAZU U SARAJEVO CISTO DA SE ZNA GDJE SE DOLAZI
Očito je da Sportski savez mentalno nedovoljno razvijenih lica RS vode mentalno nedovoljno razvijena lica iz RS, što je očit primjer radničkog samoupravljanja.
e moj ti darko mamu li ti *** u picku pa herceg bosna ni ne postoji to je vec odavno unisteno i nemoj se nadati da ce hrvati biti na vasoj strani udruzili smo se i 41. i 95. protiv vas i opet cemo nestacete zajedno sa tom tzv genocidnom tvorevinom