Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo SDA ALLAH I AMIR ZUKIĆ
Hajde da ih sada popljujemo iz sve snage! Sramota komentara a i samog nacina pisanja o takmiracima! Zemlja koja ima sve prirodne uslove za razvoj zimskih sportova ima minimalan broj takmicara, a upitno je i njih sacica kako se finansirala! Koliko je drzava i nasih 5748 vodja svakog sela pojedinacno ulozilo za obnovu infrastrukture Igmana, Bjelasnice, Trebevica itd.?
@Ljubicanstvena30 A takmicari, svaka cast I BRAVO! Kakvu podrsku "imate", kakve uslove uzivate dok trenirate, vi ste najbolji i za vas nastup pod nasom bosanskohercegovackom zastavom vam HVALA!
Nije mi jasno zašto troše pare bespotrebno kad i vrapci na grani znaju da nemaju šansi ni za šta osim da se obrukaju? De Kubertenova je i inače namijenjena pravljenju kvoruma na olimpijadi! Biti 30-50, šta to nekome znači? Ako ne možeš biti među 10, nemoj ni ići. Mene bi lično bilo sramota otići tamo i ovako se brukati i trošiti tuđe pare bespotrebno! Tu ne mislim naravno na sportiste koji nisu imali sreće, a naši ne spadaju u tu kategoriju, već na totalne autajdere!
ovog Lokmica poslala SDA....
Ne proizvodi se sportista preko noći. Ovoj zemlji nedostaje struke koja će proizvesti sportaša. Sve je amaterizam jer stručnak košta. U Sarajevu postoji DIF koji proizvodi političare umjesto stručne trenere i sportaše. Zato i jesmo na dnu u svim sportovima.
vidi imamo planine i staze i potencijale samo da poželiš, sve na dohvat ruke još kad bi obnovili bob stazu i skakaonice, pa gdje bi nam kraj bio
Dok pristajete na to i govorite dobro je i otic, nama nikad dobro nece bit. Da, vazno je predstaviti drzavu, a moras li bas najgori bit? Nije vazno samo ucestvovat, onda takmicenje ne bi ni imalo smisla.
ŽALI BOŽE PARA ŠTO ODOŠE
E jeste momka ocrnili, idioti!!! Svaka cast njima jer su otisli na ZOI!!!