Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuka zasluzuje nagradu, i ako mi je Dzeko bas onako sladak i simpatican, a uz Dzeku i Zlatan...
Džeko treba odmah da otpadne kao posan malter.
Bit ce zajebbano izmedju ove dvojice, dzeko se ne racuna i nema tu sta raditi trenutno
Da se pitam,moj glas bi isao Tuki,jer je jedini od ove trojke indivudualno kao pojedinac,uradio mnogo za ovu drzavu. Treba uzeti u obzir i ulaganje drzave u Atletiku,cime je uspjeh Tukin jos veci.
Svi su OK, ali Amel Tuka je napravio iskorak za pamcenje i trebao bi zasluzeno da ponese titulu broj 1 sportiste u ovoj godini. Ono sto je on uradio u pojedinacnom sportu je pomjerilo sportske granice ove male drzave za sva vremena.
Ma Tuka, pred Musom je život, bit će nagrada..
Slazem se, Dzeko je dobio, Musa je mlad i ima vremena, ali ovo je Amelova godina. Bronza na SP je ipak najveci uspjeh naseg sporta ove godine.
Ma Musa brate.
Ne kontam sta je to Dzeko uradio d
ops.. Sta je dzeko postigao u 2015 kao sportista osim sto je presao iz citya u Romu ?
Tu je da popuni listu :)