{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Murselu treba 600 KM za odlazak na Svjetsko prvenstvo

18.6.2012. u 17:53
487
96
Murselu treba 600 KM za odlazak na Svjetsko prvenstvo
487
Murselu treba 600 KM za odlazak na Svjetsko prvenstvo
Mursel Ahmetspahić
Mursel Ahmetspahić iz Sanskog Mosta je dobio poziv da predstavlja našu zemlju na svjetskom prvenstvu u bodybuildingu u Sloveniji. No, za to mu je potreban novac, a ne radi se o velikoj svoti.
Mursel je dobio ponudu da nastupi na Svjetskom prvenstvu u Sloveniji 20. oktobra ove godine, koje će se održati u organizaciji IBFF federacije.

"Već sam pokazao svoj kvalitet i mogućnosti, ali mi finansijska situacija predstavlja ograničenje. Ipak, moja porodica i ja se ne predajemo te se nadam da ću kao i dosad s velikim ponosom predstavljati Sanski Most i BiH na velikim takmičenjima. Odlučan sam da se spremam za prvenstvo, ali ne mogu garantovati bilo kakav rezultat s obzirom na sadašnju situaciju", kaže Mursel za Klix.ba, dodajući kako mu je potrebna pomoć da ode na ovo prvenstvo i tamo predstavlja svoj grad i državu.

"Nije to veliki novac, meni za četiri mjeseca priprema treba 600 KM. Neko će reći, pa to nije veliki novac, ali za mene jeste, pošto jedini u porodici radim, a sponzor i klub su mi pokrili neke druge troškove. S tih 600 KM bio bih siguran putnik u Sloveniju, a i mogao bih se na pravi način posvetiti pripremama. Ne želim biti bezobrazan i tražiti više novca, kad je to ono što mi je potrebno", kazao je Ahmetspahić.

Svi koji žele pomoći Murselu, novac mogu uplatiti na sljedeći način:


UniCredit banka

-Broj partije računa banke za direktnu uplatu

MURSEL AHMETSPAHIĆ
4545 934 3000

-Broj transakcijskog računa

3385 4025 0093 1887

-Za uplatu na šalteru banke ili u pošti dovoljno je samo da znate ime i prezime, očevo ime i datum rođenja - MURSEL (REUF) AHMETSPAHIĆ, 17.02.1985.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koji nogometni klub iz BiH će najdalje proći u evropskim takmičenjima?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: