Dokazao se u bodybuildingu
487

Murselu treba 600 KM za odlazak na Svjetsko prvenstvo

Piše: N. J.
Mursel Ahmetspahić
Mursel Ahmetspahić
Mursel Ahmetspahić iz Sanskog Mosta je dobio poziv da predstavlja našu zemlju na svjetskom prvenstvu u bodybuildingu u Sloveniji. No, za to mu je potreban novac, a ne radi se o velikoj svoti.

Mursel je dobio ponudu da nastupi na Svjetskom prvenstvu u Sloveniji 20. oktobra ove godine, koje će se održati u organizaciji IBFF federacije.

"Već sam pokazao svoj kvalitet i mogućnosti, ali mi finansijska situacija predstavlja ograničenje. Ipak, moja porodica i ja se ne predajemo te se nadam da ću kao i dosad s velikim ponosom predstavljati Sanski Most i BiH na velikim takmičenjima. Odlučan sam da se spremam za prvenstvo, ali ne mogu garantovati bilo kakav rezultat s obzirom na sadašnju situaciju", kaže Mursel za Klix.ba, dodajući kako mu je potrebna pomoć da ode na ovo prvenstvo i tamo predstavlja svoj grad i državu.

"Nije to veliki novac, meni za četiri mjeseca priprema treba 600 KM. Neko će reći, pa to nije veliki novac, ali za mene jeste, pošto jedini u porodici radim, a sponzor i klub su mi pokrili neke druge troškove. S tih 600 KM bio bih siguran putnik u Sloveniju, a i mogao bih se na pravi način posvetiti pripremama. Ne želim biti bezobrazan i tražiti više novca, kad je to ono što mi je potrebno", kazao je Ahmetspahić. Svi koji žele pomoći Murselu, novac mogu uplatiti na sljedeći način:

UniCredit banka

-Broj partije računa banke za direktnu uplatu

MURSEL AHMETSPAHIĆ 4545 934 3000

-Broj transakcijskog računa

3385 4025 0093 1887

-Za uplatu na šalteru banke ili u pošti dovoljno je samo da znate ime i prezime, očevo ime i datum rođenja - MURSEL (REUF) AHMETSPAHIĆ, 17.02.1985.