Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro izgleda! Moj tip :D
Meriston Džekston!!!
svaka cast merise, od malih nogu se vidjelo da si talenat...
Svaka mu cast!
Plaćenici jedni, a šta je s Mirnesom i Edinom Bektaš? Imaju sigurno medalja koliko niko od nas nikad neće ni vidjeti, a kamo li osvojiti, i oni su u Montpellieru, te nema šanse da se ne vrate bez medalje... Možda su već i osvojili, ali, šta ćeš, u nas je država plaćenićka, pa tako i ovaj jadni kliksić. :)
Jesu li osvojili ili nisu, sve znas, pratis ih, a ne znas to?! Pun internet portala, odes i citas sta ti je zelja. Ne svidja ti se drzava, odes u drugu, ponudis svoje kvalitete, obrazovanje, jedva ce te docekati. Ne kontam!
Uprava i članovi UKK "Bosna" Sarajevo se ograđuju od ovog i sličnih komentara na medijiskim portalima i društvenim mrežama, jer to nije stav i mišenje uprave i članova kluba. UKK "Bosna" i ovim putem čestita Merisu Muhoviću na njegovom uspjehu. UKK "Bosna"
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo decko, ljudi manite se Deena i Jale. Ovakvim ljudima treba dati prostora i paznje.
Bravo!