Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rekao sam i starost i posljedice boksa vidim nepismen si vjerovatno ne znaš ni citati
I F L O A T L I K E A B U T T E R F L Y A N D S T I N G L I K E A B E E H I S H A N D S C A N T H I T W H A T H I S E Y E S C A N T S E E N O W Y O U S E E M E N O W Y O U D O N T G E O R G E T H I N K S H E W I L L B U T I K N O W H E W O N T
Možda i najveći sportista svih vremena
jbg starost i posljedice boksa al najjači je čovjek, čovjek koji je legenda jedne ere boksa
baviJo oj yebem li td u bavijo
Eh to su bila vremena, eh to su bili mecevi u boksu i to prvenstveno muhameda alija
Da se ove religijske vertikale ne uvrijede, najveci sampion i covjek svih vremena. Jedno jako lijepo ljudsko srce, moji su ga gledali i volili. Ja sam gledao preko youtubea njegove borbe. Covjek je nevjerovatan, s razlogom se kaze The Greatest Of All Time. Zato sto to i jeste i ostat ce. Brze je ustajao nego sto je padao, tako ce i sada. Ovaj sampion se ne predaje.
I don't count my sit-ups. I only start counting when it starts hurting. When I feel pain, that's when I start counting, because that's when it really counts.
kralj kraljeva legenda nad legendama, da nam ozdraviš što prija voli te čitava planeta
Kao dijete sam gledao njegove meceve, to je bio dozivljaj. Citav komsiluk zajedno u 2-3 sata poslije ponoci. A onda radost kada pobijedit a vala ponekad mada vrlo rijetko tuga ako izgubi....eh...
@AlffaQmega Ko se tebi po*ebao s profilom? Pijes bannove ne valja to :D
Legenda u pravom smislu te riječi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)