Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako
@Nepismeni......\'\'your mother was the ugliest woman I\'ve ever fucked\'\'.PREVOD:tvoja mama je bila najruznija žena koju sam handrio svih vremena.
jao nepismeni sto si iskompleksiran cojk.de opusti se kretenu malo.znam ja da bi ti volio raditi u sar x com al nisi sposoban zato zacepi...ljudi rade dok ti citas njihove clankee...hahaah a sto se tice clanka,gdje je na ovoj listi tajger vuds...licno smatram da i mike tayson treba da je tu negdje,a bogami i usain bolt,pa to je najbrzi covjek ikada...
Najveci sportisti su Susic i Bazdarevic
fakat je realan ovaj poredak!
Kako levati uvijek imaju suvisan komentar - idioti
Treba ustat kad se spomene njegovo ime, bolji je od mene nema šta !
Joj jest\' mi dosadno, ima li neko neku ideju kako ubiti dosadu ?
nista novo
Zaista je najveći