Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i dobit ce ulicu...i to zasluzeno...cijene ga u japanu i austriji...a u sarajevu mu komsije nisu dale da o svom trosku napravi lift do svog stana...a potreban mu je bio radi otezanog kretanja...
Legenda FK Zeljeznicara i bosanskog fudbala. Steta sto nikada nije postao selektor BiH, a zna se kakvo je stanje u savezu
@alore: Jedno je sigurno, ova čaršijica ja pojam za vukoyebinu odakle si ti. Kako god obrneš. Sarajevo u Evropi prvo imalo kanalizaciju, prvo javno kupatilo, prvu česmu, prvi tramvaj ... Da nastavim? Hadalju jedan.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ovo treba zaslužiti!☝️
hahahahha ovo su nasi pisali jer je pravopis katastrofa...u 3 recenice pise wird a treba wurde jao jaooooooo. i nije ist nego war. jer je sve to proslo vrijeme... ali podrzavam inicijativu
@mehintos ko te šta pitao?
Mladi austrici :)
Potpuno zasluženo, trebalo bi u isto vrijeme to uraditi i u Sarajevu, na Grbavici.
Komunistička omladina, kao postoje ti blokovi više.
Hahahah ko je on da Austrijanci njemu daju ulicu piih
Čuj ovo eee, Sportska arena "Husejin Smajlovic" Zenica. Da ne povjerujes
I onda Željo gostuje u Tuzli, gdje tkz. Fukare (taman tako) pjevaju morbidne pjesme o Osimu :))) Dno dna smo mi, kao narod.
fino, ali motiv za ovo je nešto sasvim drugo.
Legenda grada Sarajeva i gospodar familije. Volimo te Osime!
A sta je sa Sarajevom. Jel to nije zasluzio u glavom gradu.U cemu je problem.
@dzonpi u omladini mozda?.... tamo inicijativu nosi "crvena" omladina... za nasu "zelenu" omladinu Svabo je samo vlah... kontas?
"To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"
Englezi bi rekli Edge Except :D
Zelimo i da mu se u Sarajevu dodijeli ulica, ali neda SDA. Azize Sacirbegovic bi mogla biti ulica Ivice Osima.
@Walterova sjena Kod nas nije raksa da po zivim ljudima dajemo imena ulica. Nadam se da jos dugo necemo imati priliku da to ucinimo, a kada dodje taj dan, u potpunosti cu podrzati inicijativu, koju, realno treba prvo pokrenuti pa onda pricati da neko dozvoljava ili ne.
Vala su mogli i "mladih muslimana" promjeniti..