Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BEKTICU SAMO IH REDAJ 🇧🇦🇧🇦
Bosanska krv je to STO DA NE
Vecina vrhunskih svjetskih boraca kako sam ja skonto su svasta prosli u zivotu nije ih zivot mazio nimalo ko ni njega ako bude dovoljno gladan uspjeha moze u sami vrh!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U četvrtoj borbi ostvario 11. pobjedu? To ni roki balboi nije pošlo za rukom. Kako god, bez obzira na novinare, svaka čast majstore.
ma ok, vidio sam sad. ali čim moraš googlati da bi razumio šta je novinar htio reći, moraš konstatovati da je članak loše napisan. uglavnom, vidim da je momak zmaj.
@vlaskaujdurma није наишао на кога треба
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mcgregor je sada welterwight ulaskom u nju je izgubio... bio je prije toga perolaka i laka, Bekto je jedan od ove tri. Ako nista moze mu parirati u baljezganju
Bektic ima jos barem 3-4 borbe dok skupi dovoljno iskustva da bi ulazio u ratove sa top 5 u kategoriji. Mlad je jos i ima vremena za te velike bitke. Svaka mu cast na sinocnoj pobjedi! Misad za Predsjednika!
Nas bi mu Stipe p....razbio
i to da se ne okrene !!!
To ti je ko da poredis Ivicu Trusceka sa Denisom Stojnicem... postoje kategorije
не мореш ти са Капланом
ово онај што освећује Сребреницу кроз УФЦ?
Mislim da je vrijeme da se bori protiv nekog od poznatijih u pero diviziji, Holloway, Lamas, Swanson, pa čak i Edgar bili bi idealni za njega, da bi uopšte mogao izazvati legende ove divizije Alda i McGregora.
да ли је он у катеогрији са алдом и конором
Alda legendu nije pobjedio niko 10 godina a pizdun McGregor nije ni branio još titulu a ti ga proglasi legendom ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zasto tako brzo klix XDDD
Ma u redu je da je dobar i to, ali mogao je izabrati i neki drugi sport. Ove UFC borbe su sve osim sporta. Maltene ubijanje uzivo. Hajd' izbubat nekog ko ti je kriv, ili ko te napadne, ali ovako brate nema smisla.
pa ja npr sah il umjetnicko klizanje hah
@ZenickiDoKost1 у сваком случају боље и шах него лупање уживо пред крвожедном публиком која не зна чвоке опалит.. од шаха нико није умро још, као ни од клизања.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Majmuni. Ništa plemenito u ovom nema. Evolucija u rikvercu.
tvoju evoluciju metiljanja po klixu vidimo
Jedino što se kroz ove mečeve forsira su najprimitivniji životinjski nagoni.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
On i Elvis Mutapcic su masinerije u UFCu. Steta sto se ovo spomene samo nakon nego eventa gdje pregaz protivnika ali zato se svaki dan spomene "bakir, dodik, covic"...
Svaka cast zvijeri !!!
to je bosanska masina i snaga, svaka cast!!