Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi Husike Suada hhhhhhhhh
Naravno da ce oni pobjediti kad imaju dobar skejt park,kod nas u Sarajevu i sto ima sve polomljeno,al et sad ce obnova i ovog parka kod nas cuo sam.
divi mi malog....ah isti babooooooooooooooooooooooooo
srbin sta reci! zalite se pretcima koji prodase veru za veceru!
bio sam juce cijeli dan na trgu i gledao takmicenje...momak je 100% zasluzio prvo mjesto... a posebno mi je drago sto se niti jednom nije spomenula tzv. rs...samo Bosna i Hercegovina!!! :)))
http://www.youtube.com/watch?v=x5l5WJMNeEI&feature=related
Ja sam jednom stao na skirol,upo polomio zube i naglas reko j.eb.o ovo,ovo je za pedere
Svaka cast za slike, odlicne su.
Bravo momci, zivio skirol!
Miroslave pozdravio te Johnny ;)), boli te ides u NYC. uzivaj.
da ga nije on pravio hahahahahah isti fakat
Jeste li probali seksati se sa skejta? Probajte. Ja sam jedanputa derao guzove mami Zelenog Zuba.
Respect !
Ma ovo nije pravi Srbin,oni ne skejtaju to je za pedere,pravi Vlasi voze autice u luna parku kao ultra extrem sport. Ovdje se radi o muslimansko-kapitalističkoj zavjeri koja za cilj ima predstaviti nas Srbe kao skatere-pederčine.
Bravo.
jesu ludi ovi skejteri, mog mi oca