Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fino, fino. Ovaj put se slazem sa gospodoom iz RS-a. Neciji je babo poginuo u ratu a njegovo dijete ne moze ni u sarajevo na eskurziju, dok ovi p.i.c,ci,ci malo setakaju po londonu. Brate LONDONUUUUU! Eb,em ti drzavuuu.
pa mozda se mala takmicila sa huseinom boltom u necemu u olimpijskom selu.
RAĐO LOPOVEE MRŠ KAKO TE VIŠE NIJE STID !!! TOLIKO SI UZEO NAKRAO I OPET TI NIJE DOSTA ???????????????\' KRIMINALAC JEDAN, SVAKA CAST KLIX NEKA STE OVO OBJAVILI, OVO JE SRAMOTA, LJUDI NEMAJU HLJEBA DA JEDU ON ŠALJE SVOJU DSRAMRAGU KČER U LONDON !!!! MA TREBA I NJEGA I SVE NJEGOVE UPUCAT. KAKO IH NIJE BOGA STID I
Ti si jedan obicni frustrirani primjerak primitivnog beskicmenjaka. Tvoje psovke su samo pokazatelj na koji nacin zivis svoj zivot. Vjerujem da ti je zivot zanimljiv kao zivot jednog kanarinca u kavezu. Niko ti nije kriv sto nisi uspjesan, sto nemas ostvaren zivot i tome slicno. I ti i nick Sarajlija ste jedinice mjere za sarajevski primitivizam. Zalim vas.
radjo jbm.li ti cerku jesi cuo cuj svi dobiju akreditaciju pa djubre jedno jel ti mislis da je citav narod ovca nepismena zna se ko dobija akreditacije otiso si bolan parama od sirotinje dabogd te pare dao za lijeka .
@Wed - \'ajde mars u pichku mat.erinu i ti, i SBB, i \"dijete od 17 godina\", mora da si u talu s njima kad si se tako podigao na zadnje noge da ih branis. Sto se tice cijelog slucaja vlashadija je u pravu, ali je problem to sto oni ne ganjaju pravdu nego po zadatku urusavaju institucije kako god znaju i umiju.
Oni kao ni ti koji si vjerovatno kupljen od istih nemogu kupiti a pogotovo nagraditi sa ocjenom.O djetetu nisam komentarisao ali u pravu su ovi iz RS a gosopda iz OKBIH sto nisu pozvali osajace medalja kao goste a ima ih nego vode svoje clanove porodice . Ipak si im los advokat ustvari ti si jedan zeton
Tebi je ocigledno Murat Ramadanovic dao osmicu ili mozda sedmicu, cak i sesticu, tako da si frustriran ili si mozda zeljan putovanja i posjeta Indoneziji. Kakve veze ima Murat sa ovom pricom, kakve veze ima dijete od 17 godina sa ovom pricom?! Ako vec komentarisete, komentarisite sa argumentima, cinjenicama, a ne kao seoski kicosi koji sjede na cestii i komentarisu cak i svaku babu koja prolazi sokakom. Osim komentara, da li ste napisali neko djelo, naucni rad, neki ljekarski recept, molbu, zahvalnicu, ili samo kao utvare sjedite, anonimni kao crkveni misevi, i blatite sve sto vam dodje pod ruku. Kritikovati se moze samo sa argumentima, jer bez njih, vasa prica o Muratu Ramadanovicu, o Edinu Dzeki, o Safetu Susicu, samo su prazna naklapanja. Popijte vode, dodjite sebi.
Tebi je ocigledno Murat dao osmicu ili mozda sedmicu, cak i sesticu, tako da si frustriran ili si mozda zeljan putovanja i posjeta Indoneziji. Kakve veze ima Murat, kakve veze ima dijete od 17 godina u ovoj prici?! Ako vec komentarisete, komentarisite sa argumentima, cinjenicama, a ne kao seoski kisoci koji sjede na ulici i komentarisu cak i svaku babu koja prolazi sokakom. Osim komentara, da li ste napisali neko djelo, naucno djelo, neki ljekarski recept, molbu, zahvalnicu, ili samo kao utvare sjedite, anonimni kao crkveni musevi, i blatite sve sto vam dodje pod ruku. Kritikovati se moze samo sa argumentima, jer bez njih, vasa prica o Muratu Ramadanovicu, o Edinu Dzeki, o Safetu Susicu, samo su prazna naklapanja. Popijte vode, dodjite sebi.
Zaista balkanskom (bosanskom) pretjerivanju u \"strucnim analizama\" nema kraja. Povodite se za dnevnim dogadjajem, a ne za globalnim problemom naseg drustva. Hrabri ste da na stub srama stavljate djevojku od 17 godina, vrijedjajuci je i ponizavajuci, a zaboravljate moralnost cak i u mjesecu Ramazanu. Svaka funkcija u nasem drustvu je politicka, tako da je tvoja konstatacija kako se problem prebacuje na politicare krajnje djetinjasta. Politicari i jesu problem, oni uredjuju nase drustvo, a ne moja ujna i njena svekrva. Optuzivati treba cinjenicama, a ne povrsnim komentarima koji su vise zluradi, a ne istinoljubivi. Novac gradjana BiH se trosi 20 godina. Sta ste uradili po tom pitanju, moralisti anonimni?!!
Koliko kosta placanje i ja bih na OI platio bih za taj dozivljaj ali sta mu je sa kolegom Muratom protjeranim ambasadorom iz Indonezije da nje i on poslao svoje sinove umjesto njega treba i to provjeriti
Jel se ovo nama cini ili ovdje neko pokusava stvar malo izokretati i prebaciti na politicare. Nevjerovatno smijesno, Biti predsjednik Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine moze biti samo osoba izrazitih moralnih vrijednosti, sto ocito taj Radjo nije. Jasno. Praviti poredjenje s politicarima, znaci samo poistovjecivanje, valjda imate takva aspiracije pa ih kopirate. Znaci priznanje kako je djevojka isla o nasem trosku se pravda trosenjem nekog toaletnog politickog papira negdje. Jako nevjesto. Niko ovdje nije to sto kazete, vec se radi o gradjanima koji vide svojim, a ne vasim ocima. Podnesite ostavku, stvar rijesena. Dodajem i jako lose rezultate, sto znaci da su pare potrosene na turizam, funkcionera i njihove djece. Kraj price.
http://www.nezavisne.com/novosti/intervju/Sego-To-sto-trose-mnogo-je-u-skladu-sa-zakonom-97262.html Ukupno izvršenje rashoda bh. institucija bilo je 977 miliona KM, od čega 508 miliona KM za bruto plaće, a 125 miliona KM za naknade troškova zaposlenih. Potrošeno je 18 miliona KM za putne troškove, a 10,7 miliona KM za telefonske i poštanske usluge. Troškovi prijevoza i goriva su 13 miliona KM, a vozni park broji 1.752 vozila.
Šokantan je to zaključak Ureda za reviziju institucija u FBiH do kojih se došlo \"češljajući\" prošlogodišnje tokove novca i sumnjive transfere kojima upravlja Salmir Kaplan, federalni ministar kulture i sporta. Revizori naglašavaju da su ova sredstva dodijeljena za obnovu i rekonstrukciju (3.105.000 KM) te za izgradnju novih vjerskih objekata (495.000 KM). Među brojnim nepravilnostima koje je tim Ureda za reviziju institucija FBiH našao pri kontroli prošlogodišnjeg rada Federalnog ministarstva kulture i sporta, na čijem je čelu Salmir Kaplan, jeste i ona vezana za transfer za udruženja građana i organizacija u oblasti kulture, realiziran u iznosu od 715.000 KM (u koji su uključena i sredstva tekuće rezerve od 175.000 KM).
@Netacno 1. Ne moze se vrijedjati dijete koje ima 17 godina. To je moralna vrijednost. 2. Znas li ti koliko smo mi novaca dali nasim politicarima, njihovim voznim parkovima, reprezentacijama i tome slicno?! Dovoljno je pogledati revizorske izvjestaje. Svi ste zaboravili podatak revozora da je samo na toalet papir utroseno desetine hiljada maraka, kao i na poklone za 8.mart. 3. Kada ste tako istrajni u svojoj borbi, da je tako nazovem, gdje ste na ulicama nasih gradova kada se zeli nesto promijeniti? Sjedite za svojim kompjuterima i vrijedjate dijete od 17 godina, dok vam vasi politicari koje birate vec 20 godina prolaze u automobilima sa tamnim staklima. 4. Ako je SBB opcija koja ce mijenjati ovu ustajalu vodu, onda neka bude SBB jer se od necega mora krenuti. Muka mi je vise od vas analiticara koji nista ne poduzimaju, sem sto kritikuju sve i svasta, ali samo u prazno. Jadna ova zemlja, jadni svi oni koji ce se tek roditi i zivjeti u ovoj zoni sumraka.
Dakle, vase pridruzivanje ovim gore sto spominju crnce, stavlja vas u istu ravan s njima. FIno sve pise, da je pokusaj preko SBB da se izlobira da Radjo bude novi rektor, opste poznata cinjenica. Drugo, vaznije, nasim parama, a ja bih im sad ukinio i drugo drzavne dotacije, dok se ne objasni otkud Radjino dijete o trosku drzave (provjereno), kao njegov licni gost, sa akreditacijom (koju ne moze bas svako dobit), u Olimpijskom selu (gdje ne moze bas svako biti). To tako jednostavno ne moze, odnosno ne bi smjelo proci bez toga da bar neko ne podnese ostavku. Ako je ovo normalna drzava.
@Dogadjaj http://www.oslobodjenje.ba/kolumne/ranglista-nadrealista \"A Vlada se onda dosjetila da jedan od njenih članova, usput kandidat za rektora, prof. dr. Dubravko Lovrenović uloži prigovor na demokratski proveden izbor, tužeći se što Upravnom odboru UNSA nije dostavljena rang-lista kandidata, već tek jedno ime dr. Muharema Avdispahića.\" P.S. Lovrenovic je ulozio prigovor, a ne Radjo, drug moj. :)