Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar si sine samo tako proci ces ti i Muhamed alija
jebo vam drazenko ninic svima nanu balinsku a posebno tigru.tigar jebem ti nanu.kad te vidim zaklacute balijo.tvoja mama pusi kitu citavoj srbiji i crnoj gori.pusi tigar.pusi tigar.pusi tigar
svaka cast mudonja.bili me podero poljo.
ja treniram kik boks od 96 god.treniro sam u prijedorskom zeljeznicaru, a kasnije u servudu.u rs sam bio prvak u fulu 3 god.sad sam u vojvodini iz novog sada kod jotica.sad sam prvak srbije u lov kiku i 2 u tai boksu do 63,5 i 60 kg
volijo bi ti pusit kurac. bili me jebo
a bili mogo pobediti ninica i strugara.
svaka cast
nek je musliman kakav god da je,da nam nebi mozda vlasi trebali biti prvaci ?!
Ustaso jebem ti komplet familiju nemoj uopste da dolazis na nase stranice i da ti dajes svoje komentare jer nam netrebas. Drugo: to vazi i za tebe mala jer je ovo "samo za muske" trece: Pionir mogao bi se i ti pridruziti jer nemas pojma o zivotu. E cuj rahmetli Aljo i SDA progurali Peljtu stvarno si smijesan A sad moj komentar na Peljtu: u potunosti se slazem sa "Lenoxom Luisom"
KO JA TAJ REĐOVIĆ
Ali culi smo za tvoju mamu. Kazu da se guzi ko stuka. Jebe se sa tri bosanca. Tu bar imamo prvenstvo prolaza ppk.
Koliko para toliko muzike. Kakova ste "nacija" takvi vam i šampioni. Kaj ste čuli za Škoru? E to vam je šampion... Luzeri!
pa zar vam nije svima jasno da je ovo nekakva zajebancija, nesto kao prvoaprilska sala?? ovo nije ISTINA nemoze biti, kad niko za njega nije cuo. ovo se neko zajebaje, mora da je neki reklamni trik, vidi se i na snimku da je montaza!!
Razumljivo je da neki brane a drugi kude Peljtu. Bavim se borilackim sportovima oko 24 godine i mogu reci da eto ko malo znam ponesto iz ove tematike. Kako se moze braniti titula Evropskog i Svijetskog prvaka i kako neko moze biti 15 puta prvak svijeta i evrope a da se nikada nije pojavio na Euro Sportu, kada se na tom kanalu gotovo 3-4 puta sedmicno prikazuju mecevi daleko od svijetskog nivoa u cemu je Peljto visestruki "prvak"?
SDA je jedna malo veca grupa pedera