Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako Bayern ispadne Guardiola preuzima Divove
Pape,Pep isto je to :D
Pape treba da preuzme Parmu, al nemere on u onoj trenerci meda što se čuje na svjetsko prvenstvo i sad
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa i nije mu losa statistika
kako loša komšije su u igri za titulu al isti problem kao kod širokog jeb ga komplex više vrijednosti juce sam rekao i real popuši od osasune barsa od at Bilbao imaš takvi slučajeva pun k. ne može se svaka utakmica dobiti al hajde....
ma budale Boga mi milog sta hoce da za paar miliona eura koji su 60 % utroseni za popravke i vracanje dugova da sad imaju Ronalda,Ibrahimovica,Mesija,Handanovića i Iniestu dajte ljudi ne budite nerealni nista ovi Bilbije, Kalasiji , Okići i ostali igraci Sarajeva nisu bolji od igraca Želje,Sirokog,Zrinjskog,Borca ili Olimpika pa 15-20 miliona ti kosta malo bolji igrac u nekom od timova liga petice da dodje Mourinho na celo Sarajeva ne bui puno napravio bolje od Kodre
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Meho,dobio si dobru lovu za lose obavljen posao.
Za FKS dolaze bolji dani.Dzeno je energican, voli ovaj klub,uzeo je Kup i zna kako treba igrati.I Siroki se zatalasao.Neizvjesno ce biti do zadnjeg kola ,trebace malo i srece za titulu.Svi u napad,jedan je Hase!
Nije Meho Kodro kriv! U BiH su samo treneri i igraci krivi! ima jedan stari vic: Na sastanku direktor fabrike kaze: ne ide proizvodnja jer nam nisu dobre masine zato moramo nabaviti nove! Javi se Mujo i rece: kada je moja baba imala kupleraj…. Direktor ga prekinu i rece nabavicemo nove masine iz rusije….. poslije jedne godine opet : direktor fabrike kaze: ne ide proizvodnja jer nam nisu dobre masine zato moramo nabaviti nove, sada iz amerike! Opet se javi se Mujo i rece: kada je moja baba imala kupleraj…te ga . direktor opet prekinu i rece Mujo briga nas za tvoju babu…nabavicemo nove masine iz njemacke... Nakon godinu dana opet director kaze: ne ide proizvodnja jer nam nisu dobre masine, nabavit cemo nove masine… A Mujo opet: kada je moja baba imala kupleraj… Direktor: i reci Mulo sta je tada bilo? Mujo: ona u kupleraju nije mijenjala duseke nego kurve!.... Mozda bi trebalo promjeniti rukovodstva nasih klubova!.... :)
Meo Kodro je ustvari instaliran od strane kontraobavještajne službe Željezničar...i uradio je dobar posao hahaha
luno luno :) pusti ti druge curice, a evo, virtualno smo se ispričali :) sad kafa/piće ;)
Za sve je kriv Turkiš ajrlajns.Leti tamo, leti vamo jbg ne mere se to više izdržat.
statistika je glavni i dovoljan dokaz ko je ko . kodrina statistika je da mu i igraci i navijaci i vlasnik kluba peru noge tri put dnevno i damu kazu hvala ti meho sto si nam dopustio da ti odamo priznanje za uspjehe. umjesto toga covjeku otkaz , eto sad dva tri losa ili jedan bas los rezultat da mu tako vrate. nece novi trener ni pola uraditi od prethodnika . steta za navijace i igrace .
Još jedan dokaz da se kao klub nismo izdigli iznad ovog seljačkog nivoa koji prati cijelu ligu. Još uvijek navijači šamaraju igrače, i vode politiku kluba. Igrači još uvijek zaljubljeni u nargile, cigare i opijanja vikendima. Još uvijek živimo za instant uspijehe i ne znamo gledati dugoročno. Žao mi je Dine i Kuste što su podlegli pod pritiskom onih što svaki vikend prave klubu štetu svojom piromanijom, i jalijaša na terenu što ne mogu pretrčati dva kilometra. Meho nek ti je sa srećom, hvala ti. A mi se vraćamo starom kolosjeku, trenerima koji ekipu metodom jaranskih odnosa. Ne brinite moji pitari, sjetićete se vi još Mehe dok budete gledali Dejine bravure na golu.
Nikad smjesniji klub niste vidjeli ni sreli,otjerase pompozno najavljivanog Kodrinja koji je bolji omjer imao od Uscuplica,do godine mrtvi Husref dolazi
Prijatelju nemoj tako od ovih lokalnih Husref im je najbolji
Pobjeda: 11 Poraza: 2 Remija: 4 izgleda na niko ne valja. ove sarajlije traže nemoguće. odličnog trenera
Evo radno mjesto ko stvoreno za naseg bivseg selektora... samo da ne zakasni na avion...
Najbolje bi bilo da FK Sarajevo nalazi trenere za jednokratnu utakmicu svaka utakmica po jedan trener i eto ti 100 000 radnih mjesta sto je Bakir obecao..
pitari da vas nema kome bi se smijali hahahaahhaha
cuj zbog losih rezultata a omjer 11 4 2, pa i nije tako los omjer, ima tu sigurno jos nesto
ima ibraković
Uzmite svoju legendu mozda vam se posreci covjek nema poima ko trener al ode u Brazil mozda i vi budete prvaci ko zna pogotovo sto sad u Sirokom strucnjak trener Baka zapamcen u istoriji da najbolji igrac i strijelac mu igro libero.A ako hocete 100% da budete prvi uzmite doktora Ciru on je i repku napravio a suskavac pokupio zasluge.
Eto Jurgenna Kloppa na kraju sezone garant