K-1 World Grand Prix 2010.
0
Meč karijere Dževada Poturka
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji papci poturak već poražen a oni tek objavljuju.....ovom se bolje držati zetre, mejdana i arene zenica, ako ništa manje boli.
JAooo levata, pa borba je vec bila, kasno sinoc i Poturak je porazen, desno koljenooo u usta :( Cast je za nekog Bosanskog borca ucestvovat na ovako prstiznom turniru.. GG
Moze li se ovo negdje na tv gledati??
porazen knock out 1 runda 2:30...desnim koljenom
uz nuzno postovanje nasem borcu...ali ipak mislim da je overeem prevelik zalogaj za njega. Jeste da overeem dolazi iz mma, i to je mozda jedina sansa za dzevada...ali je overeem vec dokazao da moze nokautirati jednog Harija ili jednog Zimmermana, koje bi ja takodzer stavio iznad poturaka...zao mi je...ali ovom momku dzevko kifle nece uzeti . pozdrav
ova masina u ljudskom izdanju ce dzevadu glavo otkinuti...KO za nasu masinu u prvoj rundi..nazalost.
Poturak!
Drago mi je zbog Poturka, ali mi je istovremeno jako zao sto sa tek ovoliko godina dolazi na veliki turir.
Ti si kralj, ti zivis na sarajevo x portalu, i koji god clanak ti u to nekako u pletes Dzeku :O :O Get a life :)
Tanaka je ovaj poturak skroz , kad ovako preko clanaka se hvale rekao bi covjek razvaljuje, a onu borbu sto sam gledao iz sarajeva ,jadno, Dzeko bi ga odero ko gladan janje samo da poturak smije u ring s nasim Dijamantom.
Sretno Džev-manu! :)
Dzevad ce ga razvaliti,naprijed Bosnjak !!
@Bosnjak je P.. Nemoj ti nas ucit o nasoj kulturi, mi smo posnosni Bosnjaci, mi smo najstariji narod na balkanu !!!!! VIVA BOSNIA !! ZIVJELA REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA ! A svi vi koji imate nesto za dodat, prvo ucite historiju, a nemojte je izmisljati, Hvala. :) :)
Rahmetli Dzevad trebali ste napisat. Ovaj ce ga ubit na mrtvo. To su vece sanse nego da Dzevdo pobjedi
bar vam je sada sasvim jasno da niste nikakvi bosnjaci. neka fiktivna nacija. Vi ste srbi/hrvati koji su presli na islam. Niste tu nije losa, to je vas izbor, nema da se stidite nicega! Tvrtko Kotromanic Bosnjak je Prezime a ne Nacija!