Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast drug..
Bulevaru spavas li ti ikad...
Zivjela BiH ..🇧🇦..Ziv i zdrav bio Mahire..Svaka čast..Sellam iz BOSANSKE KRAJINE
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uporan JE Maki ko, mazga. Ali ovom mislim u pozitivnom smislu. Svaka čast
Jadni srbi, kakav bolesnik ih ovdje predstavlja... ljudi ne palite se na ovo, tastatura ratnik
Jeko vajo?
Ma svaka čast majstore,da si zadnji,za nas si prvi❤️
Sve što je ovaj čovjek stvorio u svom životu, stvorio je sa svoje dvije ruke i talentom. Sjećam se Mahira '96 postratni period, svi smo hodali u jednim cipelama i jednoj jakni, dijelili kafu od 1 marku u Cotton clubu, Epohi, Cinemi.... kakav je drug i ljudina bio tada ostao je i danas. Skroman i jednom riječju čovjek.
Koga ovo interesuje. Ko je tip i koga predstavlja. Sarajevsku finu gradsku raju ili prdi bege s carsije
Bravo Mahire! 🙌
To mahire lafcino ...
Dobro je udahn'o za fotografisanje :)
Živjela!
Ovaj historijski uspjeh obavezno uvrstiti u školsko gradivo - mislim, tebi svaka čast, ali historijski.....pretjera ga.
Mahalske vijesti. Ovog Mahira poznaju jos samo iz kvarta gdje zivi. Mahalica malena... Dino Merlin veza, pa to ti je...
Samo naprijed Make!!
Od srca zelim puno srece i uspjeha ovom momku
Puna podrska
Samo uporni uspijevaju svaka čast Make vazda si nas predstavljao u pozitivnom smislu dokazi u inat svima da se može kad se hoće a medalje će doći samo lagano kako ti znaš
Obrij se ko Boga te molim
Slava BiH
Nezavisna i suverena Bosna i Hercegovina postoji, i to pored agresivnih susjeda, domaćih bosnjackih izdajnika, i pored domacih katolika i pravoslavaca koji sanjaju da su srbi i croacijanci. Dzaba, Bosna postoji. Mi cemo nestati a Bosne ce biti.
Oni zavrlo da nas nazaduju isto da smo Svicarska pa im zao otici...al nece papci ni da odu...konje sposoban ode u Njemacku...a ostali se malo nesto razlazaju po SR i HR...Eto kolko nam je dobro svima.