Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ideš putem dražena, sretno... I što me uvijek podsjeća na dražena, osmijeh mu je na licu. Još jednom sretno i bez ozljeda mladiću
@VremeVukova provokatoru jedan odvratni! Crkni u svojoj mržnji i sipanju provokatorskih komentara na temama koje nemaju veze sa politikom i nacionalizmom
@VremeVukova Hajmo reći i da jesu (a nisu), šta misliš šo su se stidili hahahahahaahha
Ima nevjerovatan talenat ali prerano je praviti poređenja sa Drazenom
Treca sreca
Novi Drazen
@VremeVukova 18 godina. i vec je uz dragog bio nositelj igre (slicno ko u nas musa), tako da bi i svaki drugi igrac u tom slucaju osto bez snage..
@VremeVukova ne znam odakle ti ideja da sam ja bosnjak. druga stvar, musa je, htio to ko priznati ili ne, trenutno nositelj igre u reprezentaciji, i kad ga njega ne ide, desi se katastrofa ko protiv francuske. treca stvar, ako mislis da musa nije talenat i da nece napraviti karijeru u NBA, onda ti pojma nemas o kosarci.