Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lorens je prosle godine stvarno bio najbolji, ali danas je bilo bar 3-4 bolja momka. A katastrofalni ziri, jedan clan 8, jedan clan 10, pa po kojim kriterijumima oni to odredjuju, kada je tolika razlika, to su cetiri ocjene vise! Cestitke Ediju, bilo je vrijeme da osvoji, dugo se trudi, i trud se isplatio! :))
@Klixan de ba cuj par exelans. jel ti to jaran pa ga fališ .
@Klixan de ba, jedino valja dio sa jadrankove( ackove ) strane, irfana na ranu privit. a edi zivi na goranovom imenu , mali je hrsuz žešći.
'glasanje koje nije bilo javno'- hehehe..mora kod nas biti korupcije i kad je skakanje s mosta u pitanju
Ko da Sadam Husein organizuje skokove. Uvijek 90% glasova.
štela
Mljac mljac Listo.
vrijeme je da se zovu strane sudije davno bilo ovo je bruka i sramota,ja sam iz Zenice ali momak iz Sarajeva je trebao pobjediti :)
Dobro sto ziri 'namjesta' kolko vidim, ljudi kazu, al ne znaju kako se to radi. Treba ko NBA zakucavanja, dajes iste ocjene, 8 il 10, dvojici, trojici, da bude 'napeto'. I onda na kraju duel, jedan na jedan, skok za skok, ala Jordan i Dominik Wilkins, i sve 10 - 10, 9 -9, napeto buraz, publika na nogama, i dovedes onog nekog Meksikanca sto komentarise futbal da pravi stimung, i onda tamo u 7. rundi, jedva, 8-7 za dlaku, za kap pobjedjuje sampion, ponovo.
Aaaaaa iznenađenje golemo on pobijedio samo se pitam ko ce iduće godine 😂😂😂
Kakvo iznenadjenje
Moze li mi neko iz zirija mozda Deda Pasic ili Locac jal kinoperater da kaze ko je bio pobjednik na 376 tradicionalnim skokovima ja eto nesto ne mogu da se sjetim.
kinooperater nezna koji je film zadnji igro u zvijezdi a taj podatak.
@Anti-SDA Majmune jedan ja sam rodjen 50 metara od starog mosta i zivio 44 godine tu, a ti me nemoj uciti o istoriji. A sto se tice Zrinjskog isto preseravanje kao kod bezubih skakaca sto zauzese Amirinu kafanu. Eno zaposjeli sve u starom gradu ko da im je dedo pravio stari most. PRERSERAVANJ i sa jedne i druge strane.
ni Chuck Norris ne moze bolje skocit od Lorensa.. koja komedija od Mostara i skokova...
Lorens od Arabije il Lorens od Medjugorja?! Nema veze, izvorno je rvacko ime!
@Klixan Pa ja, trebo sam pretpostavit! Izvinjavam se Medjugorju i izvornim rvackim imenima!
@Klixan Znaci leti lastu sa automatskim pilotom?!
pala fata s starog i dole gusi se u neretvi, odozgo narod nepomicno gleda kad odjenom mujo leti i spasava fatu, narod aplaudira a novinari navalili oko njeg cestitaju, svaka cast mujaga na hrabrosti i sta te navelo da se bacis s one visine? da mi je znat ko me gurnu je..pip mamaru... rece mujaga .:))))
cestitke pobjednicima i svim takmicarima
Ovdje i kod zubara trebaju muda.
Lorens Lasta