Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo slo :)
ma lennox je masina, nek mu je sretan ostatak zivota, nek napravi puno djece, pogotovo one vanbrace i neg podigne spomenik gojku susku i franji tudjmanu u obliku dvoglavicastog kurca od 10 metara, al bez dandamu... a ovaj odmetnik, djecacic se fura da je plaho pametan, college boy, ko biva on bez frustracija u sretnoj zemlji americkoj. samo se pitam kako se osjeca kad mu svaki put na aerodromu pregledaju supak jer mu ime u pasosu ne valja... lafo mi ludi, a amerikanci normalno. ma zdra'ooooo!
Ja sam daleko najbolji Bokser svih vremena , i crknem od smijeha Peljti koji je rekao da je bilo ko bio da bi ga on pobijedio , heheh
Evo i mi dio Evrope. Hvala Peljto Majstore! Utjeha za Lenoksa "Nisi sam i Peljto je sa tobom".
vidi kukavice, zna da bi ga u sljedecoj borbi protiv brace klicka popusio. naprijed klickovici
100%na podrska odmetniku....a vi supci ko vas jebe ......
odmetnik ti ces uvjek biti tu ali pod drugim imenom kretencino jedna
odmetnice napusis se kurca hiljadama bosanaca koji nikad ne posjecuju ovaj sajt... nisi se trebo kaciti na net da nas izanketiras... tvoj metod bi zadovoljila tvoja uza porodica... dovoljno da si pito oca i majku ustanovio bi kako funkcionise balkanski sindrom masovnog ludila... a kad zavrsis elaborat onda pitaj svog profesora u toj zamlji snova gdje zivis i gdje tako fino stedis pare od elaborata jel se jebe sa kolegama istog s/pola ili mozda nateze svoje kucne ljubimce. pa onda napisi elaborat o razvoju sexualnih devijacija na naprednom zapadu. mogu ti pomoci i djeca u osnovnim skolama. samo ih pitaj jesu li vec bili napastvovani od strane svojih ucitelja. iznenadices se procentom potvrdnih odgovora. na kraju ostace ti da i ti isto radis. mozes da biras: profesor, pas ili maloljetni ucenici kojima ces da citas svoj glupi elaborat.
ajd ba odmetnik mrs u svedsku!! lenoxe kito stara podzravi dzenanu, vidimo se sutra
peder ljenox!
Jebo Lenoxa, Frajer je masivan i jak, a sto se tice borbe i ljepote gledanja, legendarni Muha je rejs za njega. Odmetnik, jes to zavrsio high-school u Americi pa se nafuro na zurnalistiku. Kretena i jevreja nikad nestat.
ostaj mi sretan u zemlji kolektivne paranoje i patetike
Odi vise sa te scene
lenoks je definitivno jedan od najboljih ako ne i najbolji sve je posuto!!!!
odmetnik,nisi ti dobar nikako