Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne smijes vise reci da je crnac, to je odmah rasizam
Djukac Aogo pravi, Lehmann je za njega fudbalska veličina, ovako javno prozvati čovjeka zbog istine koju i on sam zna je jadno. Dosta je fakat ove cračke "ugnjetavanosti" ili "muslimanske" u Zapadnom svijetu, pravac Afrika ako ti se ne sviđa ili Muslimanske zemlje. Nemam ništa protiv različitosti ni cranaca ni muslimana i ona je blagoslov, ali ovo postaje teror manjina. Pobjegli iz Geto zajednica i žele ih praviti u EU.
...i mi u BiH trpimo teror manjina.
Zasto je ovo rasisticno? Quotenschwarzer. Crnac koji dize prosjek, mislim nije rekao nista rasisticno ovdje. Schwarz nije rasisticki naziv za crnca jednostavno. Schwarzer man, crni covjek. Schwarzer junge, crni djecak. U cemu je problem?
u Africi nema rasizma - pitam se zasto su svi oni pojurili prema Evropi???
ma daj bjezi ba...izvalis neku glupost i onda ti neko karijeru za to unisti...svakom se moze desiti. Sto ovaj drugi nije izgubio posao? Bila je privatna poruka. Sta je sa privatnoscu? Sto sad Lehman njega ne tuzi? Joj ovih beskicmenjaka na sve strane sad...
Upravo tako: Izvalis glupost i kosta te karijere... Tako to ide u civilizovanom svijetu
Kompleksaš!Vječiti broj 2 golman iza Kahna a i privatno smrad od čovjeka!
Samo me zanima ko je gori, feminstkinje ili ovi crnci što se naljute kad im kažeš da su crni (u šali naravno, boja koža APSOLUTNO NIKAKVE VEZE NEMA)
Cuj u sali.
Pa sto se ti ljutis kad te neko nazove glupim supkom ??