Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lana i više nego zasluženo. Čestitke.
Bravoooo ❤️🇧🇦
Zanimljiv je ovaj video sto je stavljen uz clanak ! Nidje veze ! Sta ke on trebao da pokaze ??? Ha ha ha
mogli su komotno i dzeki
Drugih i nemamo
Lana i više nego zasluženo, biser u ovoj državi. Musa jer nemamo drugog vrhunskog sportistu koji nešto znači na evropskom nivou. Eto, to je naša realnost. Svaka čast Musi, čovjek je postigao puno, uvijek se trudi za reprezentaciju. Ali da je nešto oduševio, iskreno, nije. Da smo prošli u kvalifikacije za OI, to bi već bilo nešto drugo.
A Larisa Ceric? 😂
Musa je simpatičan i dobar dečko. Zaista se trudi kad igra za reprezentaciju. Ali momak živi i radi u inostranstvu i mislim da ga ne možemo smatrati BH sportistom. Bitna su sportska dostignuća u BH sportu.
simpatičan?
Dzenanu svaka cast naravno ali Lana je Lana i ne moze niko sa njom..
Zar nije Dzejla ? Najbolja ?
Ove osobe su zasluzile malo vise postovanje I puniju salü. Vjerovatno politicari dobili pozive I nisu imali vremena doci. Ovi Koji su se nasli na kraju na bini I oni koji su treba li na stoji biti a opravdano izostali su Bosna i Hercegovina, a ne politicke spodobe koje nazalost pokusavaju krojiti buducnost I nama I ovim mladim ljudima... RESPEKT sportasi...
Dzeko je zasluzio ali dobice 2024 opet
Proslo je džekino nažalost.
Svaka cast djeco 👏
Njih dvoje Lana i Dzanan su jedini sjaj, svjetlo ove zemlje, za Dzeku ne treba govoriti on je vec legenda ove zemlje, cestitke od srca i da nam AkoBogda budete jos bolji u buducnosti sa dobrim zdravljem i medaljama ❤🇧🇦