Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene bi stvarno bilo stid navijati za klubove koje dobivaju utakmice na guzove kao Sarajevo npr. Mada ni Zelji nije mane kad su namjestaljke u pitanju. Sve u svemu priznajte da su vas u Zenici rasturili, al imate uvijek cetiri asa tri na terenu i jedan kraj na klupi koji samo ceka da regulise klupu suparnika.
Sta je sad, Sarajlijice dosle na svoje, ili bar to misle.Izbacivati jedan po jedan klub pomocu fudbalske mafije, prvo Velez pa sad Celik. Idelna Premijer liga po mjeri sibicara: Cetiri tima i to Zeljo, Sarajevo, Olimpik i Vrbanja. Ali to je samo san, samo sarajevski neostvareni san......
Hajmo Zeničani, što ste se ušutili, gdje je ta "fenomenalna igra, ta sudijska nepravda, to seljačko Sarajevo, to -"SVI SU PROTIV NAS"???" DaBogda nemali za Ikara, komplexaši jadni!!!
hehehe suge petardu fasovale... ocekivano mora se rec, nafurali se nadigrali Saraj'vo kad su im ovi dosli s kombinovanim sastavom, ko da su kup sampiona osvojili. da se ja pitam, vi bi meni u kantonalnoj ligi igrali, sve dok ne shvatite razlike izmedju RAGBIJA i FUDBALA
hm ostali su samo srpski klubovi da nije opet neka namještaljka
ovi komentari gore su slika sarajeva danas.to je jos jedan primjer 'velicine i kulture' sarajeva. nigdje vise seljaka, papaka i ostalih sto su sljegli nego u prijestonici danas. sarajevo je stvarno jadno, pretvorio se u primitivu istocne bosne i sandzaka, fuj! i nek vas guze razni radoncici, avazi, jonuzi ikici i njima slicni, nek su vam takvi gazde i glavni. dobro ste ga pocuclali, vas malo sarajlija sto je jos ostalo.
E Zeničani! Hajde sada, svi kao jedan recite:"ČELIK!" UP'O VAM VELIK!!!
drugaaaa ligaaaaaaaa
ma seljacine zenicke
Jebo Čelik.To je trećerazredna ekipa.Oni mogu osvojiti samo "Kup Karine".
nek je i ovaj celik sugavi izgubio jebem im familiju moronsku. valjda ce i iz lige ove godine ispasti. imace finu priliku da se spametuju za ubuduce. ako se ikada vrate u premiere.