Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vijece mafijasa..sljam do sljama..a Malini ste uplatili za ventilatore ko iz penija..dabogda se u grobu okretali
Nema na dunjaluku veće pogani od ovih naših političara !
Ko glasa za SDA glaasao je za tu gamad
I oni nesto obecavaju koridore, poslove, plate...niste u stanju dat jadnih 200.000 KM za sport a vozate se u toliko vrijednim limuzinama...ne docekali jutro smrde jedne pokvarene truhle...
Uplatit će u oktobru i slikati se sa potvrdom o uplati sredstava GRAĐANA
Ova tekma protiv Slovenije me podsjetila na BiH - Hrvatska iz 1997 godine i Markovica…nevjerovatan je tada bio osjecaj
BANDO! Znate dati stotine hiljada KM za raznorazne koride, bjelosvijetskim prostitutkama i narkodilerima, zato što su "poznati" iz neke Ž-emisije reality tzv farme, "malog i velikog brata" i ostale gluposti. Onda kada neko postigne vrhunski rezultat, "slomijete noge" trčeći da se slikate sa slavodobitnicima kojima NISTE NIČIM POMOGLI. Sjetite se zlatne Lane Pudar.
Znao sam da će se desiti neki vibe spoiler... Dakle na izborima nacionalističke stranke zdravo!
Sve rade da uniste sport u BiH, jer znaju da sport jaca nacionalni identitet svih u Bosni, bilo katolika, pravoslavaca ili muslimana. I to im je trn u oku najveci. Zato blokiraju live prenos i sve. Nedajte se Bosanci, igrajte sto bolje. Ako treba nakusurat cemo para, samo igrajte.
Nema potrebe komentarisati te bijednike.
što nisu kladionicu odigrali... sad bi imali
Jedini politicari koji imaju pravo da se malo, ali samo malo hvale pobjedom Zmajeva su iz Kantona Sarajevo, oni su jedini uplatili novac pa imamo priliku da uopste gledamo BiH, ostali mars.
šljam ljudski..
ta će vam pare. Eto vidite da mozete i bez para.....Ne do bog da jos daleko dogurate,jos bi vam uzeli....ebem to sabana,ja drzave i govana
Prvo, ovo mora biti udarna vijest, jer je nevidjena sramota. Drugo, narode koji se kunete u drzavu a glasate za ove koji sjede u Vijecu ministara (i biraju koalicione partnere) dobro razmislite kome dajete glas. Ljudi u ratu lakse otisli na Evropsko. Sramota!
Foodileee daj koju pinku za basket, hebo ti mater svvoo ju.
Ništa novo, ništa neprevaziđeno! Do pobjede, zacrvenit će se kad tad!
Ma ja dosta je bilo euforije, hajmo malo defetizma. Momci ce uspjeti bez usranog vijeća ministara, ne ubijajte nam optimizam odmah.