Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzla je bila dostojan domacin, ali i da se vrati ponovo u Sarajevo mi je sasvim ok
bravo
voljela bih da se Skenderiji vrati zivot kao sto je to bilo u vrijeme nasih roditelja- vise nego ista
sarajevo nema publiku. Ono malo starih sarajlija glumi nesto i ne ide na utakmice a navopridosli sa istoka i jugoistoka nemaju pojma sta je to rukomet i košarka.
Sarajevo je uvijek bio sportski grad. Jedino veliko FUJ je bilo onda kad se igrala prva utakmica baraza u rukometu za SP protiv Islanda. Umjesto da raja dodje na utakmicu ono otislo da gleda gluposti od nekakvih ZMBT!
Zenica na aparatima
Dakle dolaze rukometaši da posmatraju predstavu na tribinama!!! Svaka čast na odluci, goru svakako niste mogli ni donijet!!! Dokazano je da publika u tom gradu gdje se nalazi Skenderija sve samo nije navijačka niti publika od koje reprezentacija u bilo kom sportu ima koristi!!! Jadno, sramotno i žalosno!!!
@Pretoboim bitno je da si ti građanin, što svakako govori o tebi ;) Tekma u mom "gradiću" se prati srčanim navijanjem tokom cijele tekme, a u sandžačkoj metropoli tekme su popraćene dramskom pozorišnom atmosferom... A ti ako ne vidiš razliku u praćenju repke u gradićskim dvoranama ispunjenim seljacima i praćenje repke u metropolskoj dvorani ispunjenoj čistokrvnim sarajlijama ti se dečko zapitaj malo ;) Srdačan pozdrav
@Pretoboim Pretpostavljam da si to uočio na sebi ;) Jer iz tvog jednog komentara je očito da si kompleks dečko ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tu joj je i mjesto. Nikako u zagađenoj zenuci, dokazanom dušmanu i ljubomornoj ciganiji.