Zahvaljujući Adisu Bećiragiću
24
Zeničanin na trenerskom usavršavanju u Turskoj
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je BiH pruzila Preldjicu da bi on imao motiva da ostane tu i igra za reprezentaciju?
U ovoj Zenici vise klubova i trenera nego u ostatku BiH. Ja kada sam igrao bili samo Zenica Metalno i Celik. A vidi sada ... jeli ovo ista ona Zenica ili ?
vodi ih harinho, nema ovdje hljeba :D
GO GO HARINHOOOOOOO!!!
ahahaha.. pa jesam ja nes propustio pa kad Cola postade kosarkaski trener haha :D
Čelik šampion, Mehmed seljak.
@Mehemed A da se možda late šošona sarajevskih, aaa? Idi pucajte jedni na druge, punite rubriku \"crna hronika\" bagro sarajevska!
Bijesan sam, mrzim vas. Nije vas stid, dolazite da nam kradete djecu i jos prodajete maglu o pomoci. Nije vas stid spominjati primjer preldzica kojeg ste kupili i sad igra za tursku. Fuj kolonijalisti. Svi ste ista g.a.amad. kako sam tuzan kad vidim u repki njemacke nekog iz gane, tako i sad. Zamislite da preldzic igra s teletovicem danas. Pohapsiti ga.ma.ad lopovsku, a ne davati im medijski prostor i hvaliti ih. Fuj!
volim te sarajevoo
ostavite se balvana sabani zenicki
\"Pred oko 3000 gledatelja...\" http://www.youtube.com/w atch?v=Db5VvMO8M4g&featu re=player_embedded manijaci, umrite od zavisti i muke, ljudi su svjetlosnu godinu ispred vas! RA HZ !!!!!