Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Druze od stare slave se ne zivi. Nekada se bilo jako u bukvalno svim timskim sportivima ali je Hrvatska sve presisala, mozda ne u kosarci ali generalno
Druže sta pričaš kakve gljive koristiš koja stara slava
"Pobjeđivali smo najbolje ekipe svijeta i to u vrijeme dok su nas bombardovali. To nam je davalo energiju da pokažemo svijetu da smo bolji nego što druga strana priča o nama.".....................zaboravio je reci zbog cega su ih bombardovali...vas je trebalo izbombardovati jos 1992.,desetine hiljada ljudi bi prezivjele vasu agresiju i genocid da se to desilo.
Najveći problem Srba je sto su stali kad nisu trebali, sad bi uživali i na ta vaša 23%
Boli nas tuki o svakoj generaciji Srbije
A sto BiA lupa minuse, bravo momci zaradjujete dnevnicu nema sta 👏🏻
...dnevna doza vijesti iz matice Srbije.
jesmo imali drim tim tih devedesetih.djordjevic,danilovic,paspalj,tarlac,divac,savic,mica beric,sasa obradovic,bodiroga,drobnjak,tomasevic,rebraca,sretenovic,vlado scepanovic,gurovic,jaric itd.mogli smo da sastavimo dve vrhunske ekipe.definitivno posle americkih selekcija jedna od najboljih kosarkaskih ekipa je ta generacija od 95g do 2002g.
Klixe, pametnije vam je da prenesete da je Luka Garza dobio BiH drzavljanstvo i da moze nastupati za kosarkasku reprezentaciju, nestk sto je zapravo relevantno za ovu drzavu. Jedini jos niste prenijeli.
...ovo je srbijanski portal,da nastupa za Srbiju prenijeli bi odmah i to bi bilo na naslovnici.
Kakvi kreteni... Zamisli prije objaviti vijest koja se tice neke ere i to druge drzave, nego nesto zapravo bitno sto se tice drzave iz koje je i sam portal.
Ja, i?
Tako je bilo i sa muslimanskim sportom, kod njih to jos traje još se osvajaju medalje i pehari širom Evrope i svjeta
Hocu da pisamo u pehar,kao Zvezdini igraci nakon osvajanja Lige sampiona
Tj.Binic je pisao u usatog pehara hahah