Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polufinalne utakmice Final-foura za prvaka regionalne lige igraju se u gradskoj ARENI u Zenici, u subotu 03. marta 2012.po slijedećem rasporedu: 16,30 sati: ŽKK Partizan- KK Voždovac, 19,00 sati: KŽK Čelik - ŽKK Hemofarm Finalna utakmica igra se u nedjelju, 04. marta 2012.god. sa početkom u 17,00 sati. Cijene ulaznica: 3 KM za prvi dan i 3 KM za finalnu utakmicu. Pozivamo sve ljubitelje sporta, a naročito ženske košarke, da dođu u ARENU i da podrže košarkašice KŽK Čelik u borbi za osvajanje titule regionalnog prvaka. Naime, košarkašice Čelika su samim plasmanom na finalni turnir ostvarile veliki uspjeh, izborivši drugo mjesto u ligaškom takmičenju, uz 13 pobjeda i samo 5 poraza.
@dzopan pogrijesio jesam,al ovoliko puta,iz dana u dan greske u pisanju,pa jesu li oni novinari ili kvazi-novinari..mislim ako oces da se bavis novinarstvom,nakon ispisanog teksta,taj tekst se procita,isprave eventualne greske,pa onda ide u javnost..a da ne pricamo o tekstovima copy-paste..
@nedimmmm,Snezacija , vi nikad niste pogrijesili u zivotu ?
he\'s just a flash in the pan
Uvijek je bilo 1% talenta i 99% rada, formula za uspjeh.
www.smjesne-slike.blogspot.com
Ne zamjrajte mi tolko braćo. Ruzilo se sinoc do kasno. Sabura. Razumjeli ste tekst u glavnom.
Snezacija NBA lige Ye.bem vam mate.r nepismenu hostaplersku!
SNEZACIJA NBA LIGE-- eh ti novinari..