Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljiljani!
BOSNIAN BEAST FROM THE WILD WILD EAST
Juka care kupi nam cigare
TAKO BRATE A NE PISES KOMENTARE ZA OVO SI TI RODJEN
B R A V O
Najzad da i ovo dočekam, jer nešto ga baš nisu često stavljali u TOP 10, a mislim da je ovo prbi put da je broj 1. Dva udarca u glavu, ali džaba, nanijetio Juka zakucati i gotovo.
Rijetko zakucava, ali kada zakuca onda bude stvarno zvjerski. 💪
"Dunks on the whole team" hahaha dobar!
Svaka cast... al ja sam zakucavao sa svojih 185cm...
A ja još zakucavam sa svojih 18,5cm
Zakucavao si, ali eksere.
Pošto sam ja krajnje ne nasilna osoba ovo je za mene baš DIVLJAČKO zakucavanje.
U jebote jes IRONIJA teška za razumjeti
Neka je eto sad mi nije zao sto je penzija veca samo 11 KM.Samo nek nas Jusuf dere nek nije onaj Doncic on nije nas,on je od obih tam.
Mister Jusufulo
JUSUFOOO
Ma hebes ti to Juka, hajde ti kupi sebi Land Lovera i stavi na Ig, kakvo treniranje i zalaganje...ugledaj se na naseg hadziju Musu!
@SamoNekSeNePuca *Rovera