Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je cista za**ancija, nikakva ozbiljna košarka, par šuteva i zdravo. Glup članak pravo. Na ovakvim terminima i Edo Bavčić bi mogao nadigrati LeBrona, jer je za**ancija u pitanju i vi bi to plasirali kao senzaciju
vidi se da autor ovog clanka veze nema s kosarkom i da je u skoli oslobodjen od fizickog
I onda je svizac smotao cokoladu, a autor ovog clanka je ugasio play station.
\'bes novine, ako pises bilo sta samo da popunis stranicu. sve u svemu, nidje veze.
Upravo egzibicioni mec, a ne takmicenje. Prema tome nikakve granice se ne pomjeraju, nismo sigurni ni da bi prevela loptu preko centra da je odigrao odbranu. Iznenaden sam krajnje clankom ... slazem se sa ham3 u potpunosti
jako cudna kuhinja...
Ovaj članak je mogla napisati ili isfrustrirana k.u.j.a. koja će cijeli svoj gubavi život potrošiti dokazujući da žene mogu biti bolje od muškaraca; ili ga je napisao p.e.d.e.r.č.i.n.a. koji nikad nije uzeo loptu u ruke a kamoli igrao. Njegova igra se svodi samo na kompjuter gdje je on \'faca\' koja razvaljuje, a u stvarnom svijetu je jado i p.e.d.e.r.č.i.n.a.
e cuj edin bavcic HAHHAHAHAHAHA bas glup clanak, brisite ovo i neprovaljujte se kreteni jedni
osman hadzic ne moze napravit´ koncert u saraj´vu povodom 20 godina krijere, a vi tako...cccc sramite se
et sto ti je svijet:( da je sprzio da ne moze prevesti loptu preko centra onda bi bilo, a jest d.e.b.i.l. - k.o.nj. preozbiljno shvatio... a ovako se malo opustio i supljirao i odmah se feministi jave...et vidis da nisu muskarci nesto sposobni i nad-nad...zene su ravnopravne...nidje veze... smijesno!
Hahahaha a jest ga izbacala fra\'er na guzicu pade hahaha. Zene ni u jednom sportu ne mogu da dobiju muskarce a to je najvise zbog muske snage.
e glupljeg clanka ne procitah odavno...
to mi je u Domercanta žena.
razija mujanovic
ova kosarkasica je nekad bila musko , sad je zensko al je m.uda zadrzala