Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto se on ne vrati nama kakav ovaj Repesa
'ajd ti u penziju, najbolje, iz zdravstvenih razloga, da se ne uzbuđavaš.
DUŠANE VRATI NAM SE ČIM PRIJE
DULE TI SI JEDNA VELIKA I LJUDSKA I SPORTSKA GROMADA.AKO JE NEKO ZASLUZIO DA GA BOG CUVA ONDA SI TO TI SIGURNO.PUNO ZDRAVLJA U OSTATKU ZIVOTA I JOS UVIJEK TRENERSKOG POSLA
dobar trener i veliko postovanje prema njemu ..zdrav i ziv bio..
svinja debela.leci nogu i bubrege da mu ne poispadaju na vma.kod istih generala koje je okrivio u sarajevu da su izazvali rat i srusili njegov idel i sfrj voljenu.postovao sam ovog coveka ali vreme je pokazalo da je obicna svinja.i to ima obraza da se vrati u beograd.jbt tim dukljanima,montenegrinima je obraz kao djon(cast srbima i postenim crngorcima u cg)
@Prd0nja placam ga i ja,pa ne kritikujem generale da su krivi za rat pa idem kod tih generala da me lece.pa kakav covek.ljigava,karakterna svinja.ali dulou je primer da u svakom montenegrinu,sedi negde u dubini duse sekula drljevic.to su trebali karadjordjevici sve da pobiju da zelenaske bagre ne ostane u crnoj gori.da je bilo ko kralju nikoli,serdar janko bi pobegao sa mojkovca.ja postujem kralja nikolu kao srpskog kralja ali tako je bilo.
@JoeBlack2nd ceda je bivsi narkoman.covek u koga smo mi svi polagali nade 2000g a dobili smo silerovu i zemunski klan.covek je bio na vlasti i kako je vladao,dokaz je da danas jedva prelazi cenzus.nisam ja kriv sto je bivsi narkoman i sto je izneverio dos,5 oktobar,djindjica i sve srbe,ako hoces.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)