Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pricip je najvažniji. ljubavi prema klubu može biti, ali dozvoliti da te neko pravi budalom je nedopustivo
čestitke
Sramota je da se njemu tolike pare ostali dužni, jer ipak je on najzaslužniji za sve uspjehe koje su imali u to vrijeme.
Jadjo ovo je sramota! Ti si otjerao svojim ponasanjem sponzore i ti si doveo Partizan pred bankrot. Ti si bolestan covjek. Partizan je tebi dao sve, bio ti odskocna daska u karijeri. Kad te niko nije htio Partizan ti je otvarao vrata. Kad si otkaze dobijao u drugim klubovima opet su hljeb jeo u Partizanu. Jesi ti zaradio taj novac, niko to ne spori, ali koliko si zaradio ti od Partizana...sramota Dule, sramota.
Odličan trener, loš čovek.
@MaxBunker_V Ne mislim na konkretan slučaj. Talio se na svakom transferu, počev od Krstića do Bogdana, pa kad je nestalo para, onda drž'te lopova. Ucenjivao Pekovića da igra za CG, iako je on hteo da igra za SRB. Dole ti je čovek objasnio njegovu "principijelnost" po pitanju tužbi protiv kluba. Ali, polako promenićete mišljenje kada bude tužio vaš savez. Ponavljam, trener koji je po znanju ravan Obradoviću, ali je gnjida.
Vujosevicu mores mi uzajmit 100 eura do prvog?
Mnogo toga si za njih uradio, nisi zasluzio takav tretman GOSPODINE
Svaka cast Dule.Ti ocito jedna velika i dokazana postenacina
13 titula za redom,4 final foura,5 aba...covjek zdravlje izgubio..veliki ucitelj...kad se navijacima migu placati avionske karte za barselonu,madrid itd zasto njemu ne,duzni su 7 miliona eura..lose poslovanje
dabogda ih u kurvaluku i rahatluku potrosio...a ne u lijekovima
beco....reko sam ti ja KAD TAD .....sretno dule
Lešinari i groobari poštena čovjeka mislili PREVESLAT - šipak, neće moći . . . ! ! !