Jadjo ovo je sramota! Ti si otjerao svojim ponasanjem sponzore i ti si doveo Partizan pred bankrot. Ti si bolestan covjek. Partizan je tebi dao sve, bio ti odskocna daska u karijeri. Kad te niko nije htio Partizan ti je otvarao vrata. Kad si otkaze dobijao u drugim klubovima opet su hljeb jeo u Partizanu. Jesi ti zaradio taj novac, niko to ne spori, ali koliko si zaradio ti od Partizana...sramota Dule, sramota.
@Odje_Crna_Gora.Ovdje košarku i politik narod ne konta. Ko je malo dublje pratio zna da je Vujošević doprinjeo ali i uništio u Partizan. Partizan je veliki tim i bez Vujoševića. Jedan od največih u SFrj a definitivno najači u regiji od 2003 do 2012/13. Partizan je Đorđević, Divac, Paspalj, Pecarski, Rebrača, Kićanović, Dalipagić. Dule je vlado u regionu ne što je tolko bolji nego što je Partizan bio košarkaška mafija kojoj se nije smijelo pisnut.
@Odje_Crna_Gora.Ma to su oni čuveni "časovi ljubavi", dok se keširalo. A kad je trebo bit frajer pa napustit čupo rukama i nogama da ostane, nije bilo opraštam dug, solidarišem se sa klubom koji mi je sve dao. Ljudi su ghovna moj ti.
Prikaži sve komentare (39)