Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je on crnčio i mučio se na treninzima, i davao sve od sebe da postane to što jeste, ti si dernečio po diskotekama, pijankama i na Bog zna kojekakve gluposti trošio vrijeme... loša i žalosna stvar je kad neko ne dobije priliku da uspije, npr mnoga afrička dijeca, dok mi u bih imamo priliku, možda je teško iskoristiti, ali je imamo... ako nisi talenat za sport, onda ti je knjiga jedini lijek, da ne kukaš da radiš za crkavicu... \"ponajbolji\" treba dodati bio...
Eto ti svijeta i govana,dok se jedni satraše radeći cijeli mjesec za neku crkavicu,drugi dobije 600 000 za 40 minuta štopanja gumenjaka kojeg pokušava kroz krug probacit.Nije da omaložavam sport,naprotiv,samo nekad mi je ovaj debalans previše tragičan.
Pa da dobijes sidu od Litvanki...BOZE KOBE ?!
UZMI BOLAN NE BUDI LUUUUD!!!
http://youtu.be/RV1PwxSymm0 VALJA GRANAT POSO...
\"ponajbolji\" hehehehe joj sela :) trebali ste napisati: \"prejaki\" ili \"pasa moj\"...
Mogul ja brisat parket za 5000 € ?
ono sto amerikanci rade sa nogometasima, to sad europljani rade sa kosarkasima
eto para ja potrosim jos po svakoj tekmi na ulici petaka dok kupim sok i vodu