Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj ti bojlera u Prosinečkog, Jala i Buba mu zavide
Dosli decki na zasluzeni odmor u bih
Ed Dzeki lezi Lihtenstajn
4 boda za Zmajeve
Šta imate protiv Prosinečkog? Pa čovjek ima šta ima. Pa i ne vodi loše igrače. Ok kiks protiv Finske je bio, ali da je klop trener isto bi bilo. Zato treba čovjeku dati podršku makar ove kvalifikacije.
Jedan je Rahima!
@guevara pusti vehabijsku bradu
Svi su svjesni, ali rijetko ko se usudjuje prozvati Prosineckog. U redu je to sto on drzi do nekih principa (iako mi je i to nekako sumnjivo), ali brate principa se drzi u slobodno vrijeme! Kad vodis reprezentaciju, drzi se brate cinjenica, i onoga sto si rekao, da igraju samo oni koji igraju i u klubovima!!! Mislim da je ovo razuman prijedlog Robi!
Zvanično Patrik Sik iz Rome u Frankfurt.
Navas iz Reala u PSG u suprotnom smjeru Areola,čeka se potvrda transfera Sika iz Rome.
Kažu zenički kriminalci apstiniraju ,Sead došo .
Slika 5...Jarane prebolil ti Pukija.....e jest nas cojk izvozo...starve su mi morali poslije salijevati... ;-)
Zmajevi trenirali, a i Kolasinac sa njima 😉
Pita me jaran Fahro ( ne onaj političar ) nego jaran sa Vratnika, Hamo jel' došao Seo ? Ko ti je Seo reko' ? Pa onaj što ga tako zovu u Njemačkoj i Engleskoj, znaš kod njih ti se slovo (j) u sredini imena izgovara kao...
Slike i naslov se ne podudaraju. Ja na prvih par slika nikoga vidno raspolozenog nisam vidio
Brzo da se to zavrsi, onda kuci, pokloni kolaci i tako to
Vidi Seja vidi mu frizure...